Tki Tavşanlı Linyitspor, Kamp İçin Nevşehir'e Gitti - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor, Kamp İçin Nevşehir'e Gitti

Teknik direktör Durmuş: "Hazırlık kampında 4 5 maç oynayacağız. Bu maçlar, takımın birbiriyle uyumunu, oynamak istediğimiz sistemi kurmamızı ve dolayısıyla hazır hale gelmemizi sağlayacak" dedi.

11.08.2014 14:32  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek TKİ Tavşanlı Linyitspor, hazırlıkları kapsamında kamp çalışmalarını Nevşehir'de sürdürecek.

Kırmızı-siyahlılar, son antrenmanını Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde teknik direktör Ali Nail Durmuş gözetiminde yaptıktan sonra Nevşehir'e hareket etti.

Durmuş, takım yola çıkmadan önce AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düştükten sonra yeni bir oluşum içerisine girdiklerini söyledi.

Öncelikli hedeflerinin yeni oluşumla beraber, en kısa süre içerisinde takımın birbiriyle uyumunu sağlamak olduğunu belirten Durmuş, "Şu an itibariyle yapacağımız hazırlık maçları, bu süreyi en aza indirecektir. Hazırlık kampında 4-5 maç oynayacağız. Bu maçlar, takımın birbiriyle uyumunu, oynamak istediğimiz sistemi kurmamızı ve dolayısıyla hazır hale gelmemizi sağlayacak. Kamp süresince eksikliklerimizi göreceğiz. Bu eksiklikleri gidermek için elimizden gelen çalışmaları yapacağız" diye konuştu.

Linyitspor, 22 Ağustos'ta kamptan döndükten sonra son bir hazırlık maçı daha yaparak, lig hazırlığını tamamlamış olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor, Kamp İçin Nevşehir'e Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement