Tki Tavşanlı Linyitspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Hedef 3 Puan

Tki Tavşanlı Linyitspor\'da Hedef 3 Puan

Lig’de aradığını bulamayan TKİ Tavşanlı Linyitspor, kupada Denizli Belediyespor’u saf dışı etmenin moraliyle Aydınspor 1923 maçına hazırlanıyor.

26.09.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lig'de aradığını bulamayan TKİ Tavşanlı Linyitspor, kupada Denizli Belediyespor'u saf dışı etmenin moraliyle Aydınspor 1923 maçına hazırlanıyor.

4 maçta kalesinde tam 11 gol gören Aydınspor karşısında meteorların zorlanmaması bekleniyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, deplasmanda oynayacağı Aydınspor 1923 maçına odaklandı. Çarşamba günü kupada Denizli Belediyespor'u penaltılarla saf dışı bırakan kırmızı-siyahlılar, bu moralle hafta sonu Aydınspor'u da yenerek ligde de moral depolamak istiyor. Şimdiye kadar iki beraberlik ve iki mağlubiyetle istediği sonuçları alamayan meteorların, kalesinde bol gören Aydınspor 1923'ü yenerek taraftarlarına ilk 3 puan sevincini yaşatması bekleniyor. Sezona büyük sıkıntılarla giren Aydın takımı bugüne kadar oynadığı tüm maçları kaybederek geçmiş yılları aratan bir grafik çiziyor. Siyah-beyazlılar bugüne kadar oynadıkları 4 maçı da kaybederken, rakip kaleye 4 gol attı, kendi kalesinde ise tam 11 gol gördü. TKİ Tavşanlı Linyitspor'un ise karnesi rakibine göre çok iyi durumda. Meteorlar kalesinde 5 gol görürken, rakiplerine 3 gol attı ve puan tablosunda 16. sırayı aldı. Teknik patron Ali Nail Durmuş'un, bu maça kupadan daha büyük önem verdiği, her ne olursa olsun 3 puanla Tavşanlı'ya dönmek için hesaplar yapıldığı öğrenildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement