Tiyatroculardan Taşçı'ya Güldüren Şaka - Son Dakika
Yerel

Tiyatroculardan Taşçı'ya Güldüren Şaka

Tiyatroculardan Taşçı\'ya Güldüren Şaka

Atakum ilçesinde sahneledikleri tiyatro oyununun ardından yönetmen ve oyuncular teşekkür ziyaretinde bulundukları Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya şaka yaptı.

12.02.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum ilçesinde sahneledikleri tiyatro oyununun ardından yönetmen ve oyuncular teşekkür ziyaretinde bulundukları Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya şaka yaptı.

TRT sunucusu ve ünlü tiyatro yönetmeni Hüseyin Goncagül ve ekibi tarafından hazırlanan 'İbiş Peygamberi Öğreniyor' adlı tiyatro oyunu Atakum'da sahnelendi. Atakum Belediyesi'nin kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen oyunu ilçedeki ortaokulların öğrencileri izledi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunun ardından Hüseyin Goncagül ve ekibi, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu da katıldı.

TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR

Başkan Taşçı'ya desteklerinden dolayı teşekkür eden TRT sunucusu ve tiyatro yönetmeni Hüseyin Goncagül, "Eğlendirirken düşündüren, düşündürürken öğreten bir tiyatro oyununu Samsunlu öğrencilerle buluşturmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bize bu imkanı sağlayan, kültürel ve sanatsal etkinliklere önem vererek sanata ve sanatçıya destek veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

"SANATA VE SANATÇIYA DEĞER VERİYORUZ"

Atakum ilçesinde kültürel ve sanatsal etkinliklerin son dönemde hız kazandığını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Kültürel ve sanatsal faaliyetlere son derece önem veriyorum. Tiyatro da bu anlamda bizim için son derece önemli bir dal. Sanata ve sanatçıya destek olmaya, hemşehrilerimizi bu etkinliklerde buluşturmaya devam edeceğiz. Sanata verdiğimiz önem, son dönemde hız kazanan etkinliklerimizden de açıkça belli oluyor" diye konuştu.

"KÖFTE ARABAMI ALDILAR"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile yönetmen Hüseyin Goncagül'ün görüşmesi sırasında makam odasına hızla giren bir vatandaş ilgileri üzerine çekti. Şişe dibi tabir edilen gözlükleri ve takma dişleriyle Başkan Taşçı'ya yaklaşan vatandaş, 'Köfte arabamı aldılar' diye bağırmaya başladı. Kısa süreli şaşkınlık yaşamasına neden olan vatandaşın tiyatro ekibinden oyuncu Ümit Kaplan olduğunu öğrenen Başkan Taşçı, kendisine yapılan şaka karşısında şaşırdığını belirtti. Başkan Taşçı, kendisine şaka yapan oyuncu Ümit Kaplan ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tiyatroculardan Taşçı'ya Güldüren Şaka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement