Tire'nin Yeni Üretim Yolları Yüz Güldürüyor - Son Dakika
Yerel

Tire'nin Yeni Üretim Yolları Yüz Güldürüyor

Tire\'nin Yeni Üretim Yolları Yüz Güldürüyor

Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği içerisinde yürütülen üretim yolları çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

30.11.2014 01:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği içerisinde yürütülen üretim yolları çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bütünşehir yasası ile merkeze bağlı mahallelere dönüşen köylerde yapılan çalışmalar, köy sakinlerinin yüzünü güldürüyor. Yapılan çalışmalar sayesinde üretici, üretim alanlarına daha rahat gidiyor ve mahsulde, taşımadan kaynaklı zararların da önüne geçilmiş olunuyor.

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ile tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek "Seçimden önce ilçemiz sınırları içerisinde bulunan üretim yollarının ıslahı, genişletilmesi ve asfaltlanması işlerini tamamlamıştık. Seçim döneminde köy köy gezip oradaki vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, problemleri yerinde gördük. 8 ay gibi kısa sürede ise çok önemli çalışmalara imza attık. Tire'nin Kızılcahavlu köyü ve Gökçen beldelerinde başlayan ve bitirilen üretim yolları projesi diğer köylerimizde tüm hızıyla devam etmektedir. Işıklar, Yeniçiftlik Köylerinin üretim yolu genişletme çalışmaları tamamlandı. Çok kısa zamanda asfaltlanma işlemleri başlayacak" dedi.

Muhtarlar ise yapılan çalışmaları adeta şantiye şefi gibi takip ediyor. İşçilerin başından bir an olsun ayrılmayan ve ihtiyaçları ile ilgilenen Işıklar mahalle muhtarı Mehmet Önal' 'Hem Aziz Başkanımıza hem de Tayfur Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Eskiden motosikletle bile zor zor gidebildiğimiz üretim yollarımızın üstünden şimdi iki tane kamyon rahat rahat geçiyor" diyerek köy sakinlerinin yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Yeniçiftlik muhtarı Ali Köklü ise yaptığı açıklamalarda; "16 km'lik üretim yolumuz vardı. Yollarımız, açıldı, genişletildi, daha şimdiden 12 kilometresi asfaltlandı bile. Gözümüzü her gün bu çalışmalarla açıyoruz. Nerde bir çalışma varsa ordayız, emeği geçen herkese ve her iki başkanımıza da teşekkür ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tire'nin Yeni Üretim Yolları Yüz Güldürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement