Kontrolden Çıkan TIR, Önce Kamyona Sonra Otobüse Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Kontrolden Çıkan TIR, Önce Kamyona Sonra Otobüse Çarptı: 3 Yaralı

Yalova'da sabahın ilk ışıklarında meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. Kazada 3 kişi yaralandı.

10.06.2017 06:42  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da sabahın ilk ışıklarında meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. Kontrolden çıkan bir TIR, önce lokum yüklü kamyona çarparak devirdi, ardından da Sabiha Gökçen Havalimanı'na yolcu taşıyan bir otobüse arkadan çarptı. Otobüsün motor kısmı alev aldı. Kazada kişi yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKAN TIR ÖNCE KAMYONA SONRA OTOBÜSE ÇARPTI

Sabah saat 05:30 sıralarında Yalova istikametinden Kocaeli istikametine giden bir lojistik firmasına ait, Çağlar G. (49) idaresindeki 16-AEP-50 plakalı TIR Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi Hastane Kavşağı üst geçidinde kontrolden çıktı. TIR önünde seyretmekte olan Ahmet C. (38) idaresindeki 34-SE-5719 Plakalı lokum yüklü kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan kamyon devrilerek durabildi. Ancak TIR hız kesemedi ve Sabiha Gökçen Hava Alanına yolcu servisi yapan Ahmet Y. (51) idaresindeki otobüse de arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsün motor kısmı alev aldı.

Kontrolden Çıkan TIR, Önce Kamyona Sonra Otobüse Çarptı: 3 Yaralı

KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

Kazada TIR Şoförü Çağlar G, Kamyon Şoförü Ahmet C. ve otobüsteki yolculardan Ali Rıza D. (43) kazada yaralandı. Otobüste bulunan yolcular ise kaza esnasında uyuduklarını çarpmanın etkisi ile neye uğradıklarını şaşırdıklarını söylediler.

ARAÇLAR KALDIRILDI, TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle Yalova-Kocaeli istikametinde trafik bir süreliğine aksadı. Araçların çekicilerle yol kenarına alınmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Kontrolden Çıkan TIR, Önce Kamyona Sonra Otobüse Çarptı: 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kontrolden Çıkan TIR, Önce Kamyona Sonra Otobüse Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement