Tır Kavşakta Kamyonete Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tır Kavşakta Kamyonete Çarptı: 2 Yaralı

Tır Kavşakta Kamyonete Çarptı: 2 Yaralı

Tır kavşakta kamyonete çarptı: 2 yaralı MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, kavşakta kamyonetle TIR çarpıştı.

21.05.2015 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tır kavşakta kamyonete çarptı: 2 yaralı

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, kavşakta kamyonetle TIR çarpıştı. Kamyonet sürücüsü 38 yaşındaki Sezgin Yılmaz ile karısı 34 yaşındaki Emel Yılmaz kazada ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında, Muğla- Fethiye Karayolu Çaylı Mahallesi Hal Kavşağı'nda meydana geldi. Dalaman'daki bir beton firmasından aldığı beton bakslarla yüklü, Muğla yönüne giden Mehmet Şentürk'ün yönetimindeki 48 D 9430 plakalı TIR ile Çaylı Mahallesi'ndeki evinden Ortaca merkezine gitmek üzere yola çıkan Sezgin Yılmaz yönetimindeki 48 RA 381 plakalı kamyonet kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 30 metre savrulan kamyonetin sürücü Yılmaz ile eşi Emel Yılmaz kazada ağır yaralandı. TIR ise kavşaktaki trafik ışıklarını devirdikten refüje çıkarak durabildi. TIR'daki dört adet dev beton bakstan ikisi ise yola düşüp parçalandı. Şans eseri, beton baks kimseye zarar vermedi.

İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri kazada yaralanan Sezgin Yılmaz ile eşi Emel Yılmaz'ı ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale sonrası durumu ağır olan iki yaralı ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Görgü tanıkları kamyonet sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığını öne sürdü. Yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol, araçların ve yola düşen baksların kaldırılmasının ardından tekrar ulaşma açıldı. Polis, kazayla ilgili soruşma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır Kavşakta Kamyonete Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zeynelabidin: orada hep kırmızı ışık ihlali yapıyorlar bende kılpayı kurtuldum allah korudu 2 0 Yanıtla
  • ömer sahan: Kırmızı ışıklar gecede yanmalı 0 0 Yanıtla

Advertisement