Tır Garajında 22 Kilo Eroin Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Tır Garajında 22 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Tır Garajında 22 Kilo Eroin Ele Geçirildi

İstanbul'da düzenlenen narkotik operasyonunda 22 kilo eroin, 4 kilo hint keneviri, 860 gram esrar ile birlikte 1 adet pompalı av tüfeği ile Kaleşnikof ele geçirildi.

17.10.2014 13:15  Güncelleme: 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da düzenlenen üç ayrı narkotik operasyonunda 22 kilo eroin, 4 kilo hint keneviri, 860 gram esrar ile birlikte 1 adet pompalı av tüfeği ile 1 adet Kaleşnikof ele geçirildi. Olaylarla ilgili 2'si kadın 23 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışına uyuşturucu madde kaçırılacağı bilgisi üzerine soruşturma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, Büyükçekmece ilçesinde bir TIR garajına operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda bekçi kulübesinde zula edilmiş vaziyette 22 kilo eroin ele geçirildi. Operasyonun ardından TIR parkının gece bekçisi S.T, ile TIR sürücüsü N.Y. adlı şüpheliler gözaltına alındı. Uyuşturucunun mal sahibinin yakalanması için başlatılan soruşturma ise sürüyor.

UYUŞTURUCULAR HOLLANDA'YA SEVK EDİLECEKTİ

Yapılan soruşturmada ele geçirilen uyuşturucuların TIR'la Hollanda'ya sevk edileceği tespit edildi. Mal sahibi olarak aranan şüphelinin daha öncede benzer suçlardan suç kaydının bulunduğu bildirildi.

Bakırköy'de düzenlenen ikinci operasyon bir işyerine yönelik gerçekleştirildi. İhbar üzerine yapılan baskında işyerinde zula edilmiş vaziyette 4 kilo 30 gram hint keneviri, 1 adet pompalı tabir edilen av tüfeği, 1 adet Kaleşnikof(AK-47) marka uzun namlulu tüfek, çeşitli markalarda 70 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili İ.K. isimli şahıs gözaltına alınırken, Kaleşnikofun sahibi olduğu değerlendirilen H.K. isimli şüphelinin halen arandığı ifade edildi.

Narkotik ekiplerinin düzenlediği son operasyon sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirildi. Kartal, Pendik, Ataşehir ve Tuzla'da tespit edilen çeşitli adreslere baskın düzenleyen ekipler, iç piyasaya uyuşturucu madde temin ettiği ileri sürülen 2'si kadın 19 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 860 gram esrar, 33.2 gram sentetik kannabinoid maddesi(bonzai), 2 adet Ecstasy hap ile 6 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Emniyette sorgusu süren şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tır Garajında 22 Kilo Eroin Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.


Advertisement