Tipi ve Çığ Yüzünden Erzurum'da Ulaşım Durdu (7) - Son Dakika
Güncel

Tipi ve Çığ Yüzünden Erzurum'da Ulaşım Durdu (7)

Tipi ve Çığ Yüzünden Erzurum\'da Ulaşım Durdu (7)

Göle KAYMAKAMI 4 SAAT MAHSUR KALDI Ardahan'da gün boyu etkili olan tipi nedeniyle Göle, Çıldır, Posof ile Artvin'in Şavşat ilçesi arasında karayolunda ulaşım durdu.

06.01.2015 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göle KAYMAKAMI 4 SAAT MAHSUR KALDI

Ardahan'da gün boyu etkili olan tipi nedeniyle Göle, Çıldır, Posof ile Artvin'in Şavşat ilçesi arasında karayolunda ulaşım durdu. Göle Kaymakamı Zafer Oktay, Ardahan'a gelmek üzere çıktığı Göle karayolunun Cankurtaran Geçidinde 4 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarıldı. Ulaşımın durduğu yollarda mahsur kalan araç ve vatandaşların kurtarılması için Karayolları ve Afet Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tipinin etkili olduğu Göle karayolunda saat 15.00'de incelemelerde bulunan Vali Ahmet Deniz, görüş mesafesinin sıfıra düşmesi sonucu vatandaşların can ve mal güvenliklerini sağlamak açısından karayollarının trafiğe kapatıldığını bildirdi. Vali Deniz, il merkezinde ilk ve orta dereceli okulların bugün ve yarın tatil edildiğini de belirtti.

ARAÇLAR İSPİR'E GERİ DÖNDÜ

Öte yandan sabah saatlerinde Erzurum'a gelmek için yola çıkan 10 araç içindeki 50 yolcu, karayolunun kardan temizlenememesi yüzünden İspir'e geri döndü. - Göle

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tipi ve Çığ Yüzünden Erzurum'da Ulaşım Durdu (7) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İskenderun'da Bisiklet Hırsızı Tutuklandı
    11:29 İskenderun'da Bisiklet Hırsızı Tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde bisiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet ve Barbaros mahallelerinde bisiklet ile elektrikli bisiklet çalınmasıyla ilgili araştırma yaptı. Kimliği belirlenen şüpheli A.D, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

  • Dolandırıcılık Zanlının Babası Tarafından Teslim Edilen Ziynet Eşyaları Mağdura İade Edildi
    11:28 Dolandırıcılık Zanlının Babası Tarafından Teslim Edilen Ziynet Eşyaları Mağdura İade Edildi

    Bilecik'te telefonla aradığı kişiye kendisini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı öne sürülen zanlının babası, mağdura ait 1,5 milyon lira değerindeki ziynet eşyalarını polis merkezine götürdü. Şüpheli A.E'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Seçkin Bayramoğlu, 25 yıldır Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor
    11:28 Seçkin Bayramoğlu, 25 yıldır Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor

    Sakarya'da gölge oyunu ve meddahlık geleneğini yaşatan Seçkin Bayramoğlu, Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor. Bayramoğlu, 500 yıllık geleneği yaşatmak için mücadele ediyor ve çocuklara kültürel değerleri öğretiyor.

  • Akkuyu NGS'de maaş alamayan işçiler iş bıraktı
    11:28 Akkuyu NGS'de maaş alamayan işçiler iş bıraktı

    Mersin'in Gülnar ilçesindeki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ndeki taşeron firmanın çalışanları, maaş alamadıklarını belirterek bazı bölümlerde çalışmaları durdurdu. Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. Dün yüzlerce işçinin iş bırakmasıyla başlayan eylem nedeniyle bölgede güvenlik tedbirleri de arttırıldı. Maaşlarının yatmadığını belirten işçilerin bugün de iş bırakma eylemlerine devam ettiği öğrenildi. Daha önce de birçok kez Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ndeki taşeron firmanın işçileri maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle eylemler yapmıştı.

  • Tekirdağ'da çekici üzerinde uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
    11:28 Tekirdağ'da çekici üzerinde uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yapılan operasyonda, çekici üzerindeki otomobilde 15 bin uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

  • Edirne'de FETÖ ve PKK üyesi 13 zanlı yakalandı
    11:27 Edirne'de FETÖ ve PKK üyesi 13 zanlı yakalandı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen faaliyetler sonucunda, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 13 terör örgütü mensubu yakalandı. Yakalanan zanlılardan 8'i FETÖ üyesi, 5'i ise PKK üyesi olarak belirlendi. Zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Başkan Böcek, Antalya Şehir Tiyatrosu'nun 'Huysuz' oyununu izledi
    11:26 Başkan Böcek, Antalya Şehir Tiyatrosu'nun 'Huysuz' oyununu izledi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Antalya Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) sahnelediği 'Huysuz' oyununu izledi. Başkan Böcek, sanata olan önemini vurgulayarak sanatçılara desteklerinin süreceğini belirtti.

  • Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı
    11:23 Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Edirne Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 124 şüpheliyi yakaladığını açıkladı. Emniyet ve asayişin sağlanması için çalışmaların devam edeceği belirtildi.


Advertisement