TIME Listesinde Erdoğan'ın Yerine Gül Var - Son Dakika
Güncel

TIME Listesinde Erdoğan'ın Yerine Gül Var

TIME dergisinin "2014'ün En Etkili 100 İsmi" seçimlerine aday olan Abdullah Gül 100 isim arasında yer alırken Başbakan Erdoğan ilk 100'e giremedi.

24.04.2014 16:38  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TIME dergisinin "2014'ün En Etkili 100 İsmi" anketinde aday gösterilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk 100 isim arasında yer alırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan listeye giremedi.

ADAY İSİMLER ARASINDA GÜL VE ERDOĞAN VARDI

ABD’nin saygın dergilerinden TIME’ın her sene düzenlediği ‘Yılın En Etkili 100 ismi’ listesi için internet üzerinden yapılan oylama sona erdi. TIME'ın en etkili 100 kişi için aday gösterdiği isimler arasında Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan da bulunuyordu. Ancak yapılan oylama sonucunda, iki liderden sadece Cumhurbaşkanı Gül, ilk 100'e girebildi.

NİHAİ KARARI EDİTÖRLER VERİYOR

TIME her yıl iyi ya da kötü anlamda en çok gündem yaratan ismi seçmek için internet üzerinden halk oylaması yapıyor ancak nihai kararı editörler veriyor.

ERDOĞAN GEÇEN YIL İKİNCİ OLMUŞTU

Dergi geçen yıl Papa Françesko'yu "Yılın Kişisi" seçmişti. Mısır'da Muhammed Mursi'yi deviren darbenin liderliğini yapan dönemin Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Abdulfettah Sisi'nin birinci geldiği okuyucu anketinde, ikinci sırada ise Başbakan Erdoğan yer almıştı. Erdoğan'ı ABD'li şarkıcı Miley Cyrus takip etmişti.

TIME Listesinde Erdoğan\'ın Yerine Gül Var
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TIME Listesinde Erdoğan'ın Yerine Gül Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TAKİP: DÜNYA UMURUMUZDA DEYİL TÜRKİYE DEYİNCE BİZİM AKLIMIZA EN BÜYÜK TAYYİP ERDOGAN GELİR 25 22 Yanıtla
  • ilkr: montajdır kaset var ık vkaset ınanmayın asla kaset varsa tmm 7 5 Yanıtla
  • Cuvaldız: Acuze Anketini Yayınlayanları Yayanlara Mı Kızsam ? 3 3 Yanıtla
  • ezo: TAYYİB bizim gönlümüzün birincisi listeye girse ne yazar amerikanın oyunları bunlar gündem yaratmak bizde yedik yani 1 4 Yanıtla
  • m.sondakika.com.cdngl.net.: Umarım yıne mıley cyrus (dunyanın en guzel kadını) birinci olur 1 0 Yanıtla
  • insaflı düşünce: Türkiye de bazıları Son zamanlar bir de roboski olayına soykırım demeye başladılar.Amannn bıktırdınız roboski de roboski. ırktaşlarımızın ölmesine biz de üzüldük. ölenler korucu idi. pkk hem korucuların ölmesi hem de TC nin zor durumda kalması için sınırdan pkk lılar geçiyor diyeyanlış ihbar yaptı. böylece bir taşla iki kuş vurdu. ölen kim korucu. zor durumda kalan kim tc. bu işten rant sağlayan karlı çıkan kim pkk. tün türk ve kürt halkı da bunu böyle biliyor. halk uyumuyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement