Tilbe, Salihli'de Kaplıca Keyfi Yapıyor - Son Dakika
Magazin

Tilbe, Salihli'de Kaplıca Keyfi Yapıyor

Tilbe, Salihli\'de Kaplıca Keyfi Yapıyor

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, dinlenmek üzere geldiği Salihli'nin Çamurhamamı köyünde hayranlarıyla buluştu.

10.08.2012 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, dinlenmek üzere geldiği Salihli'nin Çamurhamamı köyünde hayranlarıyla buluştu. Önceki gün akşam çay bahçesinde, Hakan Karcı, Sedat Genç, İsmail Gürsoy ve Onur Çıvgın'ın oluşturduğu Grup Fer'i dinleyen ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, mini bir konser verdi, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Salihli'nin Çamurhamamı köyüne hiç yabancı olmadığını belirten Yıldız Tilbe, "Ben İzmirli olduğum için Çamurhamamı köyüne rahmetli annemle çok geldim. Annemin vefatından sonra fırsat buldukça geliyorum. Hem dinleniyorum hemde nostalji yani çocukluk yıllarımı yaşıyorum. Salihlili gençlerin oluşturduğu grubu dinledim. Yorumlarını beğendim. Kendilerine ait bestelerinin de olduğunu söylediler. Bu genç yeteneklerin sanat alanında hakettikleri yere gelmeleri için istedikleri takdirde gerekli desteği veririm" dedi.

Kendi eserlerinden oluşturduğu albümlerle müzik severlerin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, şöyle konuştu: "1994 yılında Delikanlım ismini verdiğim ilk albümümü çıkardım. Bu albümün ardından günümüze kadar gelen süreçte 15 albüm çıkardım. Bu da

150 şarkı ediyor. Bu yıl yeni albüm çıkarma gibi bir projem yok. Önümüzdeki yıl yeni bir albümle müzikseverlerimizin huzuruna çıkacağım. Şu an dinlenmeyi tercih ediyorum. Bugün Çamurhamamı köyünde sakin bir ortamda tatil yapıyorum. Bir taraftan da gelecek yılın programını yapıyorum. Sizlerle bir çay içimi sohbet edip bu genç yetenekleri dinlemek istedim. Bu organizasyonu gerçekleştiren TV Yapımcısı arkadaşım Mukadder Yalnız'a teşekkür ederim. Gerçekten benim için değişik bir akşam oldu. Siz dostlarımla sohbet ettim. Hayranlarımla buluştum.Birde mini konser vererek akşamı renklendirdik."

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Anadolu kadını olduğunu belirterek şunları söyledi: "Örf ve ananelerimize uygun mütevazi bir yaşantım var. Mesleğimin gereğini sahnede yerine getiririm. Yurt dışına açılmak istemiyorum. Ülkemizin her yöresi çok güzel. Ben Osmanlı sazları hariç Türk sazlarının tamamını kullandım. Bugüne kadar turneye çıkmadım. Artık günümüzde turne diye bir deyim kalmadı. Festivaller adı altında halk konserleri yapılıyor. Bu festivalleri de belediyeler düzenliyor. Teklif gelirse Manisa ve yöresinde halk konserlerine seve seve gelirim. Günümüzde sanat adına söyleyecek olursak her şey zorlaşıyor. Yeni sanatçılar için daha da zorlaşıyor. Allah yardımcımız olsun. Davulun sesi uzaktan güzel geliyor. Ama iş göründüğü gibi değil. Her mesleğin bir zorluğu var. Ben kendimi bu alanda ortada görüyorum. Bana sen niye Kürtçe şarkı söylemiyorsun diyorlar. Ben Kürtçe bilmiyorum. Türkçe konuştuğum için şarkılarımı Türkçe söylüyorum."

Tilbe "aşık mısın" sorusuna şöyle karşılık verdi: "Evet aşığım, insanlara, doğaya aşığım. İnsan ve doğa sevgisi bir insanda yoksa mutlu olamaz. Mutlu ve huzurlu olmak için sağlıklı olmalısın. Ben her şeyin başı sağlıktır diyorum. Bendeki bu doğa ve insan sevgisi güzel besteler yapmamı sağlıyor. Çünkü aşkın acısını ve sevincini biliyorum ve tarifini de 1994 yılında Delikanlım, 1995 yılında Dillere Destan,1996 yılında Aşkperest, 1998 yılında Salla Gitsin Dertleri, 2001 yılında Gülüm, 2002 yılında Haberi Olsun, 2003 yılında Yürü, 2004 yılında Yıldız'dan Türküler, Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım 2005 yılında Papatya Baharı ismini verdiğim albümlerimde anlattım." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Tilbe, Salihli'de Kaplıca Keyfi Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Seren Serengil, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekliyor
    11:10 Seren Serengil, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekliyor

    Seren Serengil, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçim öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı. Serengil, İstanbul'un güzelliğini gölgeleyen her şeyden arındırılması gerektiğini belirterek, İmamoğlu'nun rakibinin olmadığını ve kesinlikle kazanacağını söyledi.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    08:20 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Erkan Petekkaya'nın hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Saruhan Hünel ise aracığıyla kalabalık içindeki bir kişiye çarptı.

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.


Advertisement