THY, Uçmadığı ABD Şehri Indianapolis'teki Indy Eleven'a Sponspor Oldu - Son Dakika
Spor

THY, Uçmadığı ABD Şehri Indianapolis'teki Indy Eleven'a Sponspor Oldu

Türk Hava Yolları, Amerika Birleşik Devletleri'nde uçmadığı ülkelerden birisi olan Indianapolis'te, Türk iş adamı tarafından açılan Indy Eleven ekibine sponspor oldu.

28.03.2017 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THY'nin sponsor olduğu spor kulüplerine, ABD'nin Indianapolis kentindeki futbol takımı "Indy Eleven" da katıldı.

KURUCUSU TÜRK

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, ABD ve İngiltere'nin yolcu kabinlerinde akıllı telefondan büyük elektronik cihazlara yasak getirdiği THY'nin sponsor olduğu spor kulüplerine, ABD'nin Indianapolis kentindeki futbol takımı "Indy Eleven" da katıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, THY'nin Indy Eleven takımının "Resmi Uluslararası Havayolu Ortağı" olduğu kaydedildi. 5 yıl önce Türk işadamı Ersal Özdemir tarafından kurulan takım böylece ilk
defa formasına reklam almış oldu. Indy Eleven takımının kurucusu olan 41 yaşındaki Mersin doğumlu işadamı Ersal Özdemir, aynı zamanda ABD'de iktidarda olan Cumhuriyetçi Parti için aktif görevler üstlenen bir isim.

TÜRKİYE'YE GELECEKLER

Takımın sahibi ve Keystone inşaat grubunun patronu Ersal Özdemir, ABD'de futbolun hızla gelişmekte olduğuna dikkat çekerek, "Bu ortaklık Indy Eleven'ın büyüyen markasının ABD ve dünyadaki erişimini genişletecek" diye konuştu. Indy Eleven taraftarları sponsorluk anlaşmasına hem sevindi hem de şaşırdı. Sosyal medyadaki yorumlarda, ABD'deki 9 kente yolcu taşıyan THY'nin Indiana eyaletine uçuşu olmadığı hatırlatılarak, takımın ABD'li
havayolu şirketleriyle uçmaya devam edeceği belirtildi. THY'nin komşu eyaletlerden Illinois'teki Chicago kentine uçuşu olduğu hatırlatıldı. Reddit sitesindeki "ULFpodcast" kullanıcı adıyla yorum yapan taraftar ise "Sözleşme Türkiye'de sezon öncesi bir antrenman gezisini içeriyor" bilgisini paylaştı.

THY, Uçmadığı ABD Şehri Indianapolis\'teki Indy Eleven\'a Sponspor Oldu

Son Dakika Spor THY, Uçmadığı ABD Şehri Indianapolis'teki Indy Eleven'a Sponspor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement