THY Kabin Amirinin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada - Son Dakika
Güncel

THY Kabin Amirinin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada

THY Kabin Amirinin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada

THY'de kabin amiri olarak görev yapan Fatma Hülya Dobur, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kadının can verdiği kaza anbean kameralara yansıdı.

06.07.2015 14:13  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THY kabin amiri Fatma Hülya Dobur'un hayatını kaybettiği feci kaza güvenlik kamerlarına saniye saniye yansıdı.

KALDIRIMDA YÜRÜRKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Türk Hava Yolları'nda kabin amiri olarak görev yapan 30 yaşındaki Fatma Hülya Dobur cumartesi günü öğle saatlerinde kaldırımda yürüdüğü sırada kontrolünü kaybeden bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Kaza anı güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde kaldırımda yürüyen Dobur'a kontrolden çıkan otomobil hızlı çarpıyor. Feci kazada Dobur, kaldırıma çıkan aracın çarpması sonucu savruluyor.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Hastaneye kaldırılan Dobur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Dobur, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY Kabin Amirinin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • selamı: yeter be yeterrr , yeter artık, adam gibi araba kullanın, kısasa kısas, asacan o arabayı kullanan şerefsizi, ne hakkı var katilll , katilll, yeter artık adam gibi araba kullanın, bıktık sizden, yeter artık, iğrenç insanlar, 18 0 Yanıtla
  • Ali: Allah rahmet eylesin allahım ailesine sabır versin mekanı cennet olsun. 15 0 Yanıtla
  • Adam taraftar : ölüm bu kadar ucuz mu böyle araba mi kullanılır. kaldırımda yürümekte güvenli değil artık 15 0 Yanıtla
  • karizma: ölümde var hazır olmak gerek 13 1 Yanıtla
  • şırnaklı: tam nir cinayet 14 0 Yanıtla
  • Can: Bu ülkede ölmek kolay, yaşamak zor..Herhalde pisipisine ölüm diye bir tabir olsa Türkiye bu ölümlerde en başı çeker.. 14 0 Yanıtla
  • Nidya: Bu adamı hayvanat bahçesinde arslanların kafesine atıcaksın 13 0 Yanıtla
  • Koçero: Ya rabbi rahmetine sığınıp merhamet istiyoruz ,, 12 0 Yanıtla
  • ......: böyle kazami olur la bildigin cinayet eger bunu yapan geberik en ağır cezayi almassa bu ulkede adalate guvenim kalmayacak 12 0 Yanıtla
  • h doğan : Allah belasını versin resmen cinayet bu hayvanları asacan allah rahmet eylesin 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.


Advertisement