Thierry Henry, Mesut Özil'i Eleştirdi: Kesinlikle Yeterli Değil - Son Dakika
Spor

Thierry Henry, Mesut Özil'i Eleştirdi: Kesinlikle Yeterli Değil

Thierry Henry, Mesut Özil\'i Eleştirdi: Kesinlikle Yeterli Değil

Arsenal'in efsanevi isimlerinden Thierry Henry, Mesut Özil'i eleştirdi, "Performansı yeterli değil. Geldiği günden bu yana 14 asisti var." dedi.

28.04.2015 17:18  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal 10 yıldır Premier Lig'de şampiyonluğa hasret. Londra ekibiyle 2 şampiyonluk yaşayan Thierry Henry'e göre sorun takımın bir iskeletinin bulunmaması. Menajer Wenger'in bu konuda Chelsea'yi örnek alması gerektiğini söyleyen Henry, şampyonluk için 4 oyuncuya daha ihtiyaç olduğunu savundu.

"İSKELET GEREK"

Chelsea'nin iskeletinin Courtois, Matic, Fabregas ve Diego Costa'dan oluştuğunu belirten Henry, "Arsenal de buna benzer bir iskelet kurmalı. Takıma şampiyonluk için iyi bir kaleci, deneyimli bir savunmacı, savunmaya dönük görev yapabilecek bir orta saha oyuncusu ve hala yıldız bir forvet gerekiyor" dedi.

"MESUT ÖZİL YETERLİ DEĞİL"

Henry tüm bunların yanı sıra kadrodaki yıldız oyuncuların da kendilerini göstermeleri gerektiği görüşünde. Özellikle Mesut Özil'i eleştiren Henry, "Özil Arsenal'e katıldığı günden beri 14 asist yaptı. Fabregas'ın ise sadece bu sezon 16 asisti var. Dahası Özil ilk 4'teki takımlara karşı çıktığı 8 maçta sadece 2 asist yapabildi. Bu kesinlikle yeterli değil" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Thierry Henry, Mesut Özil'i Eleştirdi: Kesinlikle Yeterli Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • OF: Müslüman kardeşim ozil de müslümandır fazla üzerine gitme 8 2 Yanıtla
  • H.K.TRABZON: YETERLİ DEĞİLSE BİR MESUT DAHA VERELİM. . . ODA YETMEZSE EMRE VAR VOLKAN MELO VAR. . . MESSİYİ VERMEYİZ. 6 2 Yanıtla

Advertisement