The Marmara Taksim GYM'de Spor Yapmak Artık Daha Keyifli - Son Dakika
Güncel

The Marmara Taksim GYM'de Spor Yapmak Artık Daha Keyifli

The Marmara Taksim GYM\'de Spor Yapmak Artık Daha Keyifli

Geçtiğimiz günlerde renovasyonu tamamlanan sporseverlerin favori mekanı The Marmara Taksim GYM, yeni üyelik paketleri ile cazip fırsatlar sunuyor.

24.04.2014 09:04  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenilenen The Marmara Taksim Gym ön cephede Taksim Meydanı, arka cephede Boğaz manzaralı stüdyolarıyla sporseverlere Taksim'in tüm canlılığı ve enerjisi içinde spor yapma imkanı sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde renovasyonu tamamlanan sporseverlerin favori mekanı The Marmara Taksim Gym, yeni üyelik paketleri ile cazip fırsatlar sunuyor.

Aylık, üç aylık, altı aylık ve yıllık olmak üzere çeşitli üyelik alternatifleri sunan The Marmara Gym'de programa başlayan tüm üyelere deneyimli spor hocaları tarafından vücut kitle endeksi ölçümü yapılıyor ve çıkan sonuca göre ideal egzersiz programı hazırlanıyor.

İsteyen tüm üyeler, Taksim Gym bünyesindeki fitness salonu ve buhar odasından ücretsiz yararlanabiliyorlar.

The Marmara Taksim Gym Sınırsız fitness üyelik paketinin yanı sıra Mayıs ayına kadar geçerli olacak "Zaman Yöneticisi Üyeliği" ile "Gündüz Üyeliği" gibi fiyat alternatiflerini de sporseverlerin kullanımına sunuyor.

The Marmara Taksim Gym'in üyelerine sağladığı diğer ayrıcalıklar arasında Tuti Restaurant, Lobby Lounge, Room Service ve Pool Bar'dan yüzde 20 indirim imkanı ile 3 saate kadar olan otopark kullanımında indirim de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Marmara Taksim GYM'de Spor Yapmak Artık Daha Keyifli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement