The Last Of US'ın Goty Sürümü Önümüzdeki Ay Bizlerle - Son Dakika
Teknoloji

The Last Of US'ın Goty Sürümü Önümüzdeki Ay Bizlerle

The Last Of US\'ın Goty Sürümü Önümüzdeki Ay Bizlerle

PlayStation 3'ün en iyi oyunları arasında yer alan Naughty Dog'un geliştirdiği The Last of Us, önümüzdeki ay GOTY sürümüyle satışa sunulacak.

23.10.2014 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PlayStation 3'ün en iyi oyunları arasında yer alan Naughty Dog'un geliştirdiği The Last of Us, önümüzdeki ay GOTY sürümüyle satışa sunulacak.

Naughty Dog'un geliştirdiği ve geçtiğimiz yıl "Yılın Oyunu" ödülü alan PlayStation 3'e özel olarak çıkan oyun The Last of Us, Temmuz ayında PlayStation 4'e de geliştirilmiş grafiklerle gelerek konsolun gücüne ve özelliklerine uygun yeni modlarla karşımıza çıkmıştı.

Uncharted ve Crash Bandicoot serilerinden tanınan Naughty Dog'un geliştirdiği bu unutulmaz oyun, önümüzdeki ay Game of the Year sürümüyle satışa çıkacak. 11 Kasım'da PlayStation 3'e özel olarak çıkışını gerçekleştirecek olan The Last of US GOTY sürümünün içerisinde, bugüne kadar çıkmış olan tüm DLC'ler yer alacak. 39,99 €'dan satışa sunulacak olan pakette Left Behind, Abandoned Territories, Reclaimed Territories ve Grounded Mode DLC'leri yer alacak.

The post The Last of US'ın GOTY Sürümü Önümüzdeki Ay Bizlerle appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji The Last Of US'ın Goty Sürümü Önümüzdeki Ay Bizlerle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement