Tgs'den Özel Uçaklara da Vip Hizmet - Son Dakika
Güncel

Tgs'den Özel Uçaklara da Vip Hizmet

Yer hizmetleri sektöründe hizmet veren Turkish Ground Services (TGS), faaliyette olduğu tüm istasyonlarda özel uçaklara da yer hizmeti vermeye başladı.

27.09.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yer hizmetleri sektöründe hizmet veren Turkish Ground Services (TGS), faaliyette olduğu tüm istasyonlarda özel uçaklara da yer hizmeti vermeye başladı.

TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, 120'den fazla havayoluna hizmet veren şirketin, 30'un üzerinde temsilci kuruluşun özel uçaklarına handling hizmeti sağladığını belirtti.

Son yıllarda sayısı ciddi biçimde artan özel uçak sahiplerinden ve temsilci kuruluşlardan hizmet konusunda yoğun talep geldiğini aktaran Özçelik, şirket olarak personel ve ekipman açısından gerekli yatırımları yapıp, özel uçaklara da hizmet vermeye başladıklarını bildirdi.

Özel jetlerin yoğun olarak kullandığı istasyonlar arasında Milas- Bodrum, İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Atatürk, Antalya ve Dalaman havalimanlarının bulunduğunu belirten Özçelik, özel tasarlanmış VIP araçların alındığını, son teknoloji ile donatılmış operasyon kontrol merkezleri ve iletişim ağlarının kurulduğunu anlattı.

Özçelik, "Böylece özel uçaklara hizmet sağlayabilecek tüm ekipman yatırımlarını yaptık. Personelimiz de bu iş için özel olarak eğitim aldı. Business Jet servisi, asla hata kabul etmez. Bu nedenle özel uçaklara hizmet veren personeli de VIP hizmet konusunda ciddi bir eğitim sürecinden geçiriyoruz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tgs'den Özel Uçaklara da Vip Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement