TGB Başkanı: Biden İçin Çuvalımızı Hazırladık - Son Dakika
Güncel

TGB Başkanı: Biden İçin Çuvalımızı Hazırladık

Eminönü İskelesi'nde ABD askerlerinin başına çuval geçiren TGB'nin Başkanı Çağdaş Cengiz, "Elimizde çuvallarla Biden'ı bekliyoruz" mesajı verdi.

20.11.2014 14:58  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Kasım Perşembe günü Eminönü İskelesi'nde, Karadeniz'de yapılan NATO tatbikatından dönen ve dört gündür İstanbul Sarayburnu'nda bağlı bulunan 71 borda numaralı USS ROSS adlı ABD savaş gemisinin askerlerinin başına çuval geçiren Türkiye Gençlik Birliği'nin (TGB) Genel Başkanı Çağdaş Cengiz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BIDEN'A UYARI: ÇUVALLARIMIZLA BEKLİYORUZ

Çuval eyleminin mimarı TGB'nin Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, İnternethaber'e yaptığı açıklamada 21 Kasım'da Türkiye'ye gelecek olan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı uyararak "Geldiğinde, bizim içişlerimize burnunu sokmaya, bölgeyi karıştırmaya kalktığında karşına dikilecek Türk gençliği var, Jön Türkler var. O yüzden Türkiye'ye sakın gelme Joe Biden. Rezil rüsva olacaksın. Yine de gelmeye niyetliysen biz hazırız, çuvallarımız hazır, yüreklerimiz hazır, vicdanlarımız ayakta, geleceğin varsa göreceğin de var. Bizler Atatürkçü, vatansever, devrimci gençler olarak, Türk Milleti olarak emperyalizme karşı nmücadeleye her daim hazırız" dedi.

12 Kasım Perşembe, sabah saatlerinde Eminönü'nde gerçekleşen eylemde TGB'liler 3 Amerikan askerinin başına çuvalı, "Yanke Go Home", "Kahrolsun Amerikan emperyalizmi" sloganlarıyla geçirerek üzerlerine kırmızı boya atmıştı.

TGB'liler çuval geçirme eylemi sırasında Amerikan askerlerine İngilizce "ABD ordusunun bir üyesi olduğunuzu az önce beyan ettiniz. Sizleri katil olarak tanımlıyoruz. Topraklarımızdan defolup gitmenizi istiyoruz ve şimdi sizi protesto hakkımızı kullanıyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Amerikan askerleri de "Tamam gidiyoruz" demişti.

TGB Başkanı: Biden İçin Çuvalımızı Hazırladık
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TGB Başkanı: Biden İçin Çuvalımızı Hazırladık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • EKMALETTTIN: SIKIYORSA gidin PKK lilarin basina cuval gecirin Camlar cerceveler indiriliken nerdeydiniz 8 8 Yanıtla MURAT AYDIN: Helal olsun sana be kardeşim biliyolar onlardan bişe gelmiceni pkk ya yapsa yer azının ortasına molotofu o çuvalın içinde kıyarlar adama :) 0 0
  • YUSUF: ERKEKSENİZ YAPIN DA GÖREYİM. ABD TÜRKİYEYİ BİTİRİR. 3 13 Yanıtla
  • reis: Çuval geçirme olayı kaç yıl önce olmuştu ve ozamandan bu zamana böyle gündeme getirmediniz neden şimdi burası manidar 3 9 Yanıtla
  • hasan t.: TGB'yi sevmem ama Helal Olsun Allah İçin Bir Mümin Olarak ABD'li Kafirlere Karşı Müslümanım Diyen AKP'den Daha Sert Bir Tavır Takınıyorlar. 9 0 Yanıtla
  • Murat AYDIN: Çok iyi yapıyolar dımı bukadar küçük beyinli olmayın ya az politika ruhunuz olsun Nerde AKP karşıtı cemiyet var sürekli biyerden bişeler çıkarma peşinde bu sağ duyulu milletimiz oldu sürece siz artık ne iktidara geliceksiniz nede söz sahibi olucaksınız önce adam olun akıllı olun !! 4 5 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement