TFF Diyarbakırspor'a Ceza Yağdırdı - Son Dakika
Spor

TFF Diyarbakırspor'a Ceza Yağdırdı

TFF Diyarbakırspor\'a Ceza Yağdırdı

Skandal Hakem Hüseyin Sabancı'nın marifetiyle Diyarbakır'da büyük olaylara sebep olan, karşılaşma sonrası PFDK Diyarbakırspor'a ceza yağdırdı.

22.05.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Skandal Hakem Hüseyin Sanacı'nın marifetiyle Diyarbakır'da büyük olaylara sebep olan, karşılaşma sonrası PFDK Diyarbakırspor'a ceza yağdırdı. Geçtiğimiz pazartesi günü Diyarbakır'da oynanan Play-Off rövanş karşılaşmasında hakem Hüseyin Sabancı'nın yanlı yönetimi sonrası 90+5. dakikada çaldığı penaltı kararına isyan eden taraftarla sahaya inmişti. Büyük olayların yaşandığı Diyarbakır'da TFF bugün yaptığı toplantı sonrası Yeni Diyarbakırspor'a ceza yağdırdı.

" Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21.05.2015 tarih ve 93 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

5 MAÇ SAHA KAPATMA

YENİ DİYARBAKIR A.Ş'nin, 18.05.2015 tarihinde oynanan YENİ DİYARBAKIRSPOR A.Ş. - DENİZLİ B.Ş. BLD. SPOR Spor Toto 3. Lig Play off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada YENİ DİYARBAKIR A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada YENİ DİYARBAKIR A.Ş. sporcusu CEYHUN DEMİRCAN'ın, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 6 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 1.800.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada YENİ DİYARBAKIR A.Ş. sporcusu TUNÇ MURAT BEHRAM'ın, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 6 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 1.800.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada YENİ DİYARBAKIR A.Ş. sporcusu ERHAN KURT'un, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 6 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 1.800.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor TFF Diyarbakırspor'a Ceza Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement