Tff'den Bir İlk Daha - Son Dakika
Spor

Tff'den Bir İlk Daha

Türkiye Futbol Federasyonu, disiplin sevklerinin yeni sezonda internet sitesinden yayınlanacağını açıkladı.

02.09.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıda oynanacak maç programının tamamını yayınlayarak bir ilke imza atan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu uygulamasına bir ilki daha ekledi.

TFF Hukuk Müşavirliği, yeni sezonla birlikte Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig, Spor Toto 2. ve 3. Lig ile Türkiye Kupası'ndaki tüm disiplin sevklerinin "tff.org"dan yayınlanacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada, bu uygulama ile kamuoyunda yaşanan bilgi kirliliğinin önüne geçilmesinin ve kulüplerin, sevk işlemlerini site üzerinden takip etmesinin hedeflendiği bildirildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray PFDK'ya sevk edildi

TFF, ilk hafta sonunda çeşitli nedenlerden dolayı TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen kulüp ve yöneticileri de açıkladı.

Galatasaray'ın Bursaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı kulüp, resmi TV'sinin izinsiz görüntü alması suretiyle talimatlara aykırılık nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor maçında stada usulsüz seyirci alınması nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesine karar verilirken; Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da kulübün internet sitesinden sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle kurula sevk edildiği kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Torku Konyaspor, Bursaspor ve İstanbul Başakşehir de kurula sevk edilen kulüpler arasında yer aldı.

PTT 1. Lig ekipleri Giresunspor, Şanlıurfaspor, Karşıyaka ve Antalyaspor da çeşitli nedenlerden dolayı PFDK'ya sevk edilirken; Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor, Aydınspor, Fethiyespor, Yeni Malatyaspor, Sarıyer ve Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un kurula sevkine karar verildi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücüspor kaleci antrenörü Alpaslan Uysal ise tedbirli olarak kurula sevk edildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tff'den Bir İlk Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement