Tezsever'den 3. Baskı - Son Dakika
Yerel

Tezsever'den 3. Baskı

Tezsever\'den 3. Baskı

Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever tarafından yazılan ve gelirinin tamamı Şehit ailelerine bağışlanacak olan “Milli güvenliğimiz içinde istihbarat, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve İstihbarat olgusu” isimli kitabının üçüncü baskısı yayınlandı.

25.08.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever tarafından yazılan ve gelirinin tamamı Şehit ailelerine bağışlanacak olan "Milli güvenliğimiz içinde istihbarat, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve İstihbarat olgusu" isimli kitabının üçüncü baskısı yayınlandı.

İstihbarat kökenli Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever tarafından kaleme alınan ve üçüncü baskısı yayınlanan kitabın içeriğinde; Devlet olgusu ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin varoluş nedeni, Devlet Güvenliği ve Milli Güvenliğin önemi, Psikolojik harekat, İKK, Casusluk Faaliyetleri, İstihbarat olgusu, Dünyadaki ve Ülkemizdeki istihbarat birimlerinin yapıları ve genel işleyişleri yer alıyor. Ayrıca Kitap Emniyet Genel Müdürlüğü İnceleme Komisyonu ve Yayın Kurulu tarafından tüm Polis teşkilatına tavsiye edildi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tezsever'den 3. Baskı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement