Teröristler Kars-Erzurum-Iğdır Karayolunda 70 Yolcuyu Rehin Aldı! - Son Dakika
Güncel

Teröristler Kars-Erzurum-Iğdır Karayolunda 70 Yolcuyu Rehin Aldı!

Kars-Erzurum-Iğdır karayolunu ulaşıma kapatıp yaklaşık 70 yolcuyu rehin tutan PKK'lı teröristler yolcuları serbest bıraktıktan sonra 1 belediye otobüsü 3 TIR'ı ateşe verdi.

31.07.2015 22:58  Güncelleme: 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK'lılar Kars-Erzurum- Iğdır karayolunu ulaşıma kapatıp yaklaşık 70 yolcuyu rehin aldılar. Daha sonra yolcuları serbest bırakan PKK'lılar 1 belediye otobüsü ile 3 TIR'ı ateşe verdiler.

70 YOLCUYU REHİN ALDILAR

Alınan bilgiye göre, PKK'lı bir grup terörist gece saatlerinde Kars- Erzurum- Iğdır karayolunu bir taraftan hendek kazarak diğer taraftan da bomba patlatarak çift taraflı olarak ulaşıma kapattı. Teröristler, arada kalan Kağızman Belediyesine ait yolcu otobüsü ve diğer araçlardaki yaklaşık 70 kişiyi rehin aldı. Yaklaşık iki saat yolcuları rehin tuttuktan sonra serbest bırakan teröristler, Kağızman Belediyesine ait yolcu otobüsünü ve 3 TIR'ı ateşe vererek yaktılar.

OPERASYON BAŞLATILDI

Serbest bırakılan yolcular Karakurt girişindeki güvenlik güçlerine sığındılar. Bölgede operasyon başlatan jandarma ekipleri bir yandan da yol güvenliği sağlamak için önlem aldı.

Teröristler Kars-Erzurum-Iğdır Karayolunda 70 Yolcuyu Rehin Aldı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teröristler Kars-Erzurum-Iğdır Karayolunda 70 Yolcuyu Rehin Aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (134)

  • efekarli: Sonumuz hayrola allah yardimciniz olsun vatan bekcileri polis askerimize hakkimiz sahip cikip hep yaninda olmali duacinizim allah yardimciniz olsun allah buyuk 348 27 Yanıtla
  • semer: hepsi ermeni çetesidir 163 185 Yanıtla
  • has kürt: ben bir kürt olarak bu pkk ya hdp ye sesleniyorum tam bir kalleşsiniz israil uşakları biz kürtleri zerrrrrrrrre kadar temsil edemesiniz ettirmiyeceksinizde 189 50 Yanıtla
  • Ben: Allah Büyüktür 193 9 Yanıtla
  • Hamza: Nerde bu sevgi pitircigi hdpliler. Nijeryami la burasi 118 56 Yanıtla
  • Bjk: Ortada hükümet olmayinca 13 yildir ne yaptiniz anlar aglamasin diye kislaya askeri cektiniz secim yenilgisi deliye döndünuz bu hadiseler olurken demekki devlet ortada yok 58 52 Yanıtla
  • AFYONLU: 400 ü alamayınca akp nin aklına terör hamlesi geldi.13 yıldır neden bu pislikler.yaratıklar. yok edilmedi.yüce divandan kaçış yok.GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME HAMLESİ BU. 105 3 Yanıtla
  • KARS MERKEZ: Ya 400 ü vereceksiniz ya öleceksiniz seçiminizi yapın. 43 60 Yanıtla
  • Ben: Yapmaya devam et sen bakalım nereye kadar 68 21 Yanıtla
  • Melike k: Oylarımm AKP 42 41 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu
    12:44 Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu

    Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucunda ahırda bulunan hayvanlar kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı
    12:43 Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, T.K. yönetimindeki kamyon ile A.D.A. idaresindeki minibüs çarpıştı. Kazada minibüsteki 1 yolcu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücüler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı
    12:43 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı ve tarımsal üretimi artırarak Kayseri'yi bir tarımsal üretim merkezi haline getireceklerini söyledi.

  • Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı
    12:40 Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin tarım arazilerinin etkin kullanımını hedeflediğini belirtti.

  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti
    12:36 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin önemi vurgulandı.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.


Advertisement