Hakkari'de Sıcak Saatler! Teröristler Silahlarıyla Barikatlarda - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Sıcak Saatler! Teröristler Silahlarıyla Barikatlarda

Hakkari şehir merkezinde silahlanan terör grupları, kurdukları barikatlarda beklemeye başladı. Polis operasyona başladı halk evlerine kapandı.

28.08.2015 12:53  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurtsever Devrimci Gençlik Gücü (YDG-G) üyeleri, Hakkari'nin Berçelan ve Kıran mahallelerinde yola barikat kurup patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla mevzi aldı. Durumdan endişelenen aileler evlerine kapandı.

OPERASYON BAŞLADI

Toplumsal olayların gece boyunca devam ettiği Hakkari'de, sabah saatlerindeki sessizlik yerini çatışmaya bıraktı. Sabah saatlerinde Berçelan ile Kıran mahallelerinde tuzaklı barikatlar kuran YDG-G üyelerine yönelik özel harekat polisi operasyon başlattı.


MAHALLE ABLUKAYA ALINDI

Kıran mahallesi etrafı zırhlı araçlarla ablukaya alınırken, Berçelan mahallesinde karşılıklı silah sesleri geldi. Paniğe kapılan mahalle sakinlerinden bazıları koşarak evlerinden ayrıldı.

GAZ BOMBALI MÜDAHALE

Adliye bahçesinde mevzilenen özel harekat timleri, Berçelan mahallesine doğru ateş açtı. Mahalle aralarına giren bazı zırhlı araçlar ise barikatların etrafında bekleyenlere gaz bombasıyla müdahale etti.


ESNAF KEPENK KAPATTI

Defterdarlık önünde bekleyen kalabalığa ise polis gaz bombası ile müdahale ederek dağıttı. Silah sesleri ile yankılanan Hakkari'de çarşı esnafı kepenk kapatmak zorunda kaldı. Çatışmada can kayıpları hakkında bilgi alınmazken, valilik henüz bir açıklama yapmadı.

İşte Hakkari'den kareler:



Hakkari\'de Sıcak Saatler! Teröristler Silahlarıyla Barikatlarda
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Sıcak Saatler! Teröristler Silahlarıyla Barikatlarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (340)

  • Aslan Ozolcay: Polis asker gelincede hepsi ya ekmek almaya gidiyor yada firinci oluyorlar :))) 218 3 Yanıtla gerçeğin ta kendisi: etek giyip nonoş oluyorlar:)))) 1 1 T.H.T.: Aga süper yorum 180 hack benden 0 0
  • Rakun: Sokağa yüzünü kapatıp çık birkaç kare poz ve 10 saniye video. Ne bu şimdi meydan okumamı. Zavallılık sadece. 123 1 Yanıtla
  • Mardin kızıltepe : Herbiri ydg baş direniş te zafer sizindir işllh 112 10 Yanıtla
  • Selo: Seçim geliyor pkk yamağı selo keleşini duvara asar sazını eline alır dansöz 52 66 Yanıtla Türk: Pkk ermeni yandaşları sahte nıckle - beğeni kimse yemiyor... 0 0
  • Karadenizli: Türkiye kurt sorunu yok gavurluk sorunu var 10 102 Yanıtla
  • OSMANLI: AYRILMAYIN KAÇAN ŞEREFSİZDİR ÇAPULCU SÜRÜSÜ 98 13 Yanıtla
  • fatih: Bekleyin bekleyin geliyor bizimkiler indirin pantolonlari etekleri 86 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement