Teröristin Ablası Pişkinlikte Sınır Tanımadı - Son Dakika
Güncel

Teröristin Ablası Pişkinlikte Sınır Tanımadı

Adana'da PKK yandaşlarına el yapımı bomba temin ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan zanlının ablası, "Kardeşim PKK'dan cezaevine gidiyor bırak anne gitsin" diye bağırdı.

07.10.2015 11:39  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da korsan gösterileri organize edip çocuklara el yapımı bomba verdiği ileri sürülen bir kişi tutuklanıp cezaevine gönderilirken, annesi ve ablası basın mensuplarına saldırdı. Teröristin ablası, "Kardeşim hırsızlık yapmadı, cinayet işlemedi o PKK'dan cezaevine gidiyor bırak anne gitsin" diye bağırdı.

EL YAPIMI BOMBA TEMİN EDİYORDU

Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda, Çukurova Caddesi'nde bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından yapılan korsan gösterileri M.B.'nin (20) organize ettiğini ve PKK yandaşlarına el yapımı bomba temin ettiğini öğrendi.

ZANLININ ANNESİ VE ABLASI TEPKİ GÖSTERDİ

Polis bu bilgi üzerine şafak vakti yaptığı operasyonda M.B.'yi gözaltına aldı. Emniyette yapılan sorgunun ardından zanlı adliyeye sevk edildi. Savcı zanlının ifadesini aldıktan sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Zanlı M.B. polis tarafından adliyeden çıkartılarak cezaevine götürülmek istendiği sırada, basın mensuplarına saldırdı. Bu arada zanlının annesi L.B. ile ablası H.B. de basın mensuplarına tepki gösterip saldırdı.

"O PKK'DAN CEZAEVİNE GİDİYOR"

Anne L.B, "Oğlumu neden götürüyorsunuz o bir şey yapmadı" derken, ablası H.B. ise "Kardeşim hırsızlık yapmadı, cinayet işlemedi o PKK'dan cezaevine gidiyor bırak anne gitsin" diye bağırdı. Daha sonra anne ve abla basın mensuplarına saldırıp hakaret etti. Bir süre sonra M.B. polis aracıyla cezaevine gönderildi.


Teröristin Ablası Pişkinlikte Sınır Tanımadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teröristin Ablası Pişkinlikte Sınır Tanımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • ali: LÜTFEN HDPKK YA OY VERMEYİN 103 9 Yanıtla
  • Siyah Kurt: Cinganlar. Gahaha. 105 4 Yanıtla Siyah Kurt: Sende Cingansin belli. 43 5
  • (@): O bizim GURURUMUZ dur 28 42 Yanıtla
  • adil: aynen oyle bu onurlu durusunu selamlıyorum. 5 57 Yanıtla
  • siirtli: allah rızası için tiplere bakınız kökleriniz kurusun inşaallah 56 3 Yanıtla Baran: Aminnnnnnm 45 0
  • vatan sever: surat da meymene yok hayvanınnnn 37 21 Yanıtla
  • okan: ablanla daga çık 48 8 Yanıtla
  • Ahanda: Adanalıyık pkklıyık 7 49 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement