Terör Örgütü Üyelerine Silah Satan Şahıslar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütü Üyelerine Silah Satan Şahıslar Yakalandı

Terör Örgütü Üyelerine Silah Satan Şahıslar Yakalandı

Mersin merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonlarda, aralarında terör örgütü üyelerinin de bulunduğu çok sayıda kişiye silah sattıkları belirlenen 22 kişi gözaltına alındı.

03.09.2015 16:10  Güncelleme: 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 ilde düzenlenen operasyonlarda, terör örgütü üyelerine silah sattıkları belirlenen 22 kişi gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ ARAÇTA SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ

Edinilen bilgiye göre, silah kaçakçılığıyla ilgili bir istihbaratı değerlendiren Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, içerisinde biri kadın 2 kişinin bulunduğu bir aracı, Akdeniz ilçesi Kazanlı Mahallesi'nde durdurdu. Araçta yapılan aramada, motor kısmına zulalanmış silah ve mermiler ele geçiren polis, soruşturmayı derinleştirdi.

4 İLDE OPERASYON BAŞLATILDI

Şüphelilerin kuru sıkı tabancaları normal tabancaya çevirip, silah ticareti yaptığının belirlenmesinin ardından bağlantılı olduğu kişilerin Mersin başta olmak üzere Konya, Diyarbakır ve Gaziantep'teki adreslerinde arama yapıldı.

KÜÇÜK CEPHANELİK ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramalarda 14 tabanca, 7 av tüfeği, 25 kuru sıkıdan bozma tabanca, 421 mermi, 64 şarjör, 11 silah kabzası ve kuru sıkı silahları çevirmede kullanılan 2 adet torna makinesi ile diğer malzemeler ele geçirildi.

7 ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili 22 kişi gözaltına alınırken, 14 kişi sorgularını ardından serbest bırakıldı, 7 zanlı ise adliyeye sevk edildi.

17 YAŞINDAKİ KIZ TUTUKLANDI

Bu arada operasyon kapsamında gözaltına alınanlardan 17 yaşındaki bir kız ise, daha önce sevk edildiği mahkemece tutuklandı. İsmi öğrenilemeyen kızın, silah satıcılarına yardım ettiği ve içerisinde olduğu araçta aile görüntüsü vermeye çalışarak, kontrol noktalarından geçilmesine yardım ettiği ileri sürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terör Örgütü Üyelerine Silah Satan Şahıslar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ERBAA: UYANIK OL EY ANADOLU HALKI.... NEDEN HERKES AKP VE RECEP TAYİP ERDOĞAN A SALDİRİYOR..ÇÜNKÜ VATANİMİZ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPİYORDA ONDAN..KENDİ TANKİMİZ,HELİKOPTERİMİZ,SAVAŞ GEMİMİZ,İHA LAR,UYDULAR....HEP KENDİMİZ YAPIYORUZ...BAŞ ORTUSUNU UNUTMA,KORKMADAN CAMİYE GİDEBİLİYORUZ...İMF YE BORCU BU HÜKÜMET BİTİRDİ.DİK DURAN TÜRKİYE VAR ARTIK... BU İÇ VE DIŞ DUSMANLARİN ZORUNA GİDİYOR....İNADİNA AKP...VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİ SEVEN ....AKP YE GELİR... 44 36 Yanıtla
  • korkmaz: HİÇ BİR ÜLKE YOKTUR Kİ İÇİNE BU KADAR HAİN YETİŞTİRSİN 4 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: PARA İCİN VATANA İHANET EDEN BU ŞEREFSZİLERİ İDAM EDİN 0 0 Yanıtla
  • veli asbaşkan: bunları o silahlar için test malzemesi yapacaksın 0 0 Yanıtla

Advertisement