PKK Yandaşları, Büyükelçiliğe Saldırıp Türk Bayrağını İndirdi - Son Dakika
Güncel

PKK Yandaşları, Büyükelçiliğe Saldırıp Türk Bayrağını İndirdi

PKK Yandaşları, Büyükelçiliğe Saldırıp Türk Bayrağını İndirdi

Fransa'nın Bordeaux kentindeki Türk Konsolosluğuna saldıran PKK yandaşları, Türk Bayrağı'nı indirip buraya örgütü simgeleyen renklerin bulunduğu bir bez parçasını astı.

08.02.2016 13:12  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü PKK üyeleri Türkiye'nin Bordo Başkonsolosluğu balkonuna saldırdı.

EYLEM TAŞKINLIĞA DÖNÜŞTÜ

Türkiye'nin Bordo Başkonsolosluğu yetkililerinden edinilen bilgiye göre, başkonsolosluk önüne gelen yaklaşık 60 kişilik PKK'lı grup başkonsolosluk önünde slogan atarak eylem yaptı. Yetkililer, eylemin taşkınlığa dönüşmesi üzerine, bölgede bulunan polis kuvvetinin takviye edilmesini istedi.

BALKONA TIRMANIP PKK FLAMASINI ASTI

Bu sırada, başkonsolosluk binasının balkonuna tırmanan bir PKK'lı, buraya terör örgütünü simgeleyen renklerin bulunduğu bir bez ve terör örgütü elebaşının posterini astı. Grup bir müddet slogan atmaya devam ettikten sonra polis zoruyla dağıtıldı. Olay esnasında başkonsolosluk binasına zarar gelmediği öğrenildi.


YETKİLİLER YAKALANMALARINI İSTEDİ

Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği yetkililerinden edinilen bilgiye göre de Fransa makamlarından olayın faillerinin bir an önce yakalanması istendi ve bu konuda ilgili bütün düzeylerde girişimde bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PKK Yandaşları, Büyükelçiliğe Saldırıp Türk Bayrağını İndirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • ksks: bayrak olması için vatan olması gerek. sizin gibi vatansızlara paçavra bile çok. 36 50 Yanıtla
  • Gurbetci Asena: EY MAVI GÖKLERIN BEYAZ VE KIZIL SÜSÜ.....KIZ KARDESIMIN GELINLIGI.....SEHIDIMIN SON ÖRTÜSÜ.....SANA BENIM GÖZÜMLE BAKMAYANIN.....YUVASINI BOZACAGIM......SENI SELAMLAMADAN UCAN KUSUN.....YUVASINI BOZACAGIM.....!!! BAYRAGA UZANAN ELLER KIRILSIN... 30 38 Yanıtla Deli: Kız kardeşinin düğünününe geleyim ???????????? 3 11
  • Gurbetci Asena: TARIHIM..SEREFIM...SIIRIM..HERSEYIM....YERYÜZÜNDE YER BEGEN......NEREYE DIKILMEK ISTERSEN.....SÖYLE SENI ORAYA DIKEYIM.....BAYRAGA UZANAN ELLER KIRILSIN...!!! 38 17 Yanıtla
  • Kartal: Fransa terörist besleyen terörden geçinen ırkı bozuk bir devlettir 39 6 Yanıtla
  • Türk oğlu Türk: Yemin ederim geri zekalı bunlar 29 9 Yanıtla
  • Tek Türkiye : Allahın lanetli kulu, pkk lı hainler, 23 12 Yanıtla
  • osman: ben türküm . ne mutlu türküm diyene . 22 11 Yanıtla
  • Adanalı: PKK=FRANSA Başka öze gerek yoktur. 26 4 Yanıtla
  • Maho: Fransa baş desyekleyici.. 21 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • ATO Başkanı Gürsel Baran: Enflasyon Mücadelesi Başarıya Ulaşacak
    13:06 ATO Başkanı Gürsel Baran: Enflasyon Mücadelesi Başarıya Ulaşacak

    Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'de sürdürülen enflasyon mücadelesinin bir yıl içerisinde başarıya ulaşacağına inandıklarını belirtti. Baran, enflasyon nedeniyle ticaretin her alanında sıkıntı yaşandığını ancak bu sürecin bir yılı geçeceğini düşünmediğini ifade etti. Ayrıca, hizmet sektörünün ekonominin omurgası olduğunu vurgulayan Baran, hükümete ve ekonomi yönetimine güvendiklerini ve desteklediklerini söyledi.

  • Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespit Edildi
    13:06 Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespit Edildi

    Yozgat Valiliği, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucunda Yozgat'ın Aydıncık, Kadışehri ve Çekerek ilçelerine bağlı bazı köylerde hasar oluştuğunu bildirdi. Can kaybı ve yaralanan olmaması sevindirici olarak değerlendirildi. Okullar tatil edildi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu
    13:05 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Büyükkılıç, Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti ve esnafı ziyaret ederek park ve bahçe düzenlemelerini inceledi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.

  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı
    13:04 Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı

    Bursa'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, aranan firari hükümlü ve şüphelilere yönelik yapılan baskınlarda 113 kişi yakalandı. Operasyonda, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kasten öldürme, kasten yaralama, dolandırıcılık ve siber suç gibi suçlardan arananlar bulundu. Firari hükümlüler cezaevine teslim edilirken, zanlılar hakkında işlemler devam ediyor.


Advertisement