Terör Olayları Konser İptal Ettirdi - Son Dakika
Yerel

Terör Olayları Konser İptal Ettirdi

Terör Olayları Konser İptal Ettirdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ören Açık Hava Tiyatrosunda yapılması planlanan Türk Halk Müziği Konseri, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildi.

16.09.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ören Açık Hava Tiyatrosunda yapılması planlanan Türk Halk Müziği Konseri, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildi. Konserin kurban bayramı sonrası yapılabileceğini anlatan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan, şehit cenazeleri gelirken konserin yapılamayacağını söyledi.

Burhaniye de, 14 Eylül de yapılması planlanan Türk Sanat Müziği Konseri iptal edildi. Geçtiğimiz Ağustos ayı sonunda, Burhaniye Ören Kültür ve Sanat Festivali içinde yapılması planlanan konser, terör olayları nedeniyle festivalin eğlence kısmının iptali ile yapılamamıştı. Müzikle insanları rahatlatacak bir pencere açmayı amaçladıklarını anlatan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan," 14 Eylül de yapılması planlanan konserimizi artan terör olayları nedeniyle iptal ettik. Şarkılarımız da, insanlarımızın özlemleri, acıları ve kahramanlıkları dile getirilmektedir. Ancak, şehitler gelirken, konseri yapamazdık. Bunun için konseri iptal ettik. Kısmet olursa, kurban bayramından sonra yapmayı planlıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terör Olayları Konser İptal Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement