Terim, Olimpiyat Stadı'nı Milli Takım Stadı Haline Getirmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Terim, Olimpiyat Stadı'nı Milli Takım Stadı Haline Getirmek İstiyor

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Milli Takım stadı haline getirilmesi gündemde... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim bir süredir bu projeyle ilgili çalışıyor.

30.01.2015 07:49  Güncelleme: 07:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Milli Takım stadı haline getirilmesi gündemde... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim bir süredir bu projeyle ilgili çalışıyor. Proje hayata geçirilirse tüm milli takımlar maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

TERİM'İN PROJESİ

NTVSPOR'da yer alan habere göre; Atatürk Olimpiyat Stadı'nın daha aktif bir tesis haline gelmesi için çalışmalar hızlandı. İkitelli'de bulunan stat için en ciddi proje, milli takım stadı projesi... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in bir süredir hayata geçirmek için temaslarda bulunduğu proje çerçevesinde, stadın tıpkı İngiltere'deki Wembley Stadyumu gibi tamamen Milli Takım'a ait bir merkez olması planlanıyor.

STAT ORTADAN İKİYE BÖLÜNECEK

Şu anda bir taslak halinde olan projeye göre stat ortadan ikiye bölünecek. Saha enine olarak yeniden dizayn edilecek. Sahanın enlemesine olarak tekrar tasarlanması ile birlikte, stadın en büyük problemi olarak gösterilen rüzgar sorunu da engellenmiş olacak. A Milli Takım ile birlikte, tüm milli takım yaş grupları da maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

STADIN ÜSTÜ TAMAMEN KAPANACAK

Projenin hayata geçmesi durumunda Milli Takım birimlerinin de stada taşınması bekleniyor. Öte yandan, Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili düşünülen bir başka proje ise stadın üstünün tamamen kapatılması.

TEK SORUN YÜKSEK MAALİYET

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yabancı ve yerli firmalardan görüş aldığı, Olimpiyat Stadı'nın üstünün tıpkı Allianz Arena örneğinde olduğu gibi tamamen kapatılması için bir proje yürüttüğü ifade edildi. Ancak bu proje için en önemli engel olarak yüksek maaliyet gösteriliyor.




Terim, Olimpiyat Stadı\'nı Milli Takım Stadı Haline Getirmek İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Terim, Olimpiyat Stadı'nı Milli Takım Stadı Haline Getirmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • adnan: Emekli 20 tl zam Fatih hoca 150 bin maaş icraat yok boş konuşma çok Olimpiyat rekoru fatih hoca da stadida maaş yaninda fatih hocaya promosyon verelim anca doyar 3 4 Yanıtla
  • ZaLaL: BU ADAM FUTBOLDAN ELINI AYAGINI CEKMELI. KACINCI MILLI BASARISIZLIK YA. ESKILER BASARISIZ GONDER ARKASINDAN LAF ET , FATIH EFENDI TFF,NIN BASI GIBI KARARLAR ALSIN. YETER LA BI CEK GIT KAYBOL 4 2 Yanıtla
  • capulcuya cevap: Yav hocam seni severim ama gerçekten boş işlerle uğraşıyorsun,yok brezilyayyi getirdim diyosun,yok alt ligleri düzenlemeye çalışıyorsun,yok milli takım stadı yapmaya çalışıyorsun,vir vir vir.Hocam adına ne dersen de senin işin milli takima adam gibi futbol oynatmak anla artık 2 2 Yanıtla
  • Beyin bedava: O bakanlık stad yapılırken neredeydi acaba 2 0 Yanıtla
  • POLAT: Olimpiyat Değil Zulümpiyat 0 0 Yanıtla

Advertisement