Tercih Yapacak Adaylara Kritik Uyarılar! - Son Dakika
Güncel

Tercih Yapacak Adaylara Kritik Uyarılar!

Lisans Yerleştirme Sınavları'nın ardından öğrenciler için tercih dönemi yaklaşıyor.

02.07.2015 14:16  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversiteliler kendi üniversitelerini, okudukları bölümleri ve deneyimlerini tercih yapacak öğrenciler için UniversiteliAnlatsin.com'da paylaşıyor!

Bir milyonun üzerinde öğrenci LYS 2015 sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite ve bölüm araştırmalarına başladı. Öğrenciler, puanları doğrultusunda kendilerine en uygun mesleği seçmek için her yıl "Hangi bölümü ve üniversiteyi tercih etmeliyim?" sorusuyla karşı karşıya kalıyor. Üniversite öğrencileri tercih yapacak adaylar için üniversitelerini, bölümlerini ve deneyimlerini 3 genç girişimcinin kurduğu online platformda anlatıyor. Her tercih döneminde bir buçuk milyondan fazla öğrencinin ziyaret ettiği UniversiteliAnlatsin.com'da, bugüne kadar 5081 üniversiteli 157 üniversite ve 329 bölümü anlattı.
Üniversite tercihleri, 6-14 Temmuz tarihleri arasında ÖSYM'nin sitesinden yapılabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tercih Yapacak Adaylara Kritik Uyarılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • CoYoTe: Teknik ressam alımı olacak mı acaba geçen sene 1. Olduk alım yok 0 0 Yanıtla
  • ayşe: Puanlar düşer mi bu sene 0 0 Yanıtla
  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti
    15:11 Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti

    İl Jandarma Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan acemi erler için tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, konuşmaların ardından eğitimini tamamlayan 71 er yemin etti. Törene, askeri ve mülki erkan ile erlerin aileleri katıldı.


Advertisement