Temizlik İşçileri Yangının Büyümesini Önledi - Son Dakika
Güncel

Temizlik İşçileri Yangının Büyümesini Önledi

Temizlik İşçileri Yangının Büyümesini Önledi

Erzurum Büyükşehir Belediyesinde şirket elemanı olarak temizlik işlerinde çalışan Muhammet Ölmez (33) ile Gökhan İşlek, (25), cadde ve sokakları yıkadıkları vidanjör ile bir inşatta çıkan yangına müdahale ederek alevlerin içinde kalan kamyoneti söndürüp büyük bir felaketi önledi.

22.06.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesinde şirket elemanı olarak temizlik işlerinde çalışan Muhammet Ölmez (33) ile Gökhan İşlek, (25), cadde ve sokakları yıkadıkları vidanjör ile bir inşatta çıkan yangına müdahale ederek alevlerin içinde kalan kamyoneti söndürüp büyük bir felaketi önledi.

Merkez Yakutiye ilçesinin Şükrüpaşa Mahallesi Semt Garaji karşısındaki bir inşaatta alanında yangın çıktı. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı inşaatın bahçesindeki yüzlerce kalas alev alıp yanmaya başladı. Rüzgarında etkisi ile kısa sürede büyüyen ve çevreyi tehdit eden alevlerin ortasında kalan inşaata ait pikap da alev alıp yanmaya başladı. Bu sırada gökyüzünü kaplayan siyah bulut tabakasını gören ve o sırada Hastaneler Caddesinde temizlik yapan Muhammet Ölmez ile Gökhan İşlek, hortumu toplayıp alevlerin çıktığı bölgeye gitti. Yangına temizlik çalışmasında kullandıkları vidanjörle müdahale eden Ölmez ve İşlek, pikabı söndürüp patlamasını ve alevlerin çevreye yayılması önledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Semt sakinleri ve inşaatta çalışan içilerin tebrik ettiği Muhammet Ölmez ile Gökhen İşlek yarım bıraktıkları işlerinin başına döndü.

Ellerindeki imkanı kullanarak yangına müdahale ettiklerini söyleyen işçilerden Muhammet Ölmez, Vinanjörle yolları yıkarken gökyüzünü kara bir bulutun kapladığını gördük. O sırada hortumla yolları yıkayan Gökhan'a duanları gösterdim. Olay yerine çok yakındık. Hemen hortumu toplayıp olay yerine gittik. Alevlerin arasında kalan bir pikabın yanmaya başladığını gördük ve ilk olarak ona müdahale ettik. Pikabı söndürünce alevlerin çevre sıçramaması için çalıştık. O sırada itfaiye ekipleride gelince yangın kontorm altına alındı. İyiki gelmişiz. Yoksa pkibaın deposu patlar ve insanlara zarar verebilirdi dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Temizlik İşçileri Yangının Büyümesini Önledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement