Temizlik Aracına Çarpan Ambulans Sürücüsü Öldü - Son Dakika
3. Sayfa

Temizlik Aracına Çarpan Ambulans Sürücüsü Öldü

Temizlik Aracına Çarpan Ambulans Sürücüsü Öldü

Ordu'da 112 acil servis ambulansı Karayolları'na ait temizlik aracına çarptı. Kazada ambulans şoförü yaşamını yitirdi, 2 sağlık görevlisi de yaralandı.

05.02.2016 15:19  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Bolaman mevkiinde Bolaman- Perşembe otoyolunda 112 acil servis ambulansı Karayolları'na ait temizlik aracına çarptı. Kazada ambulans şoförü 41 yaşındaki Selçuk Karakuş hayatını kaybetti, iki sağlık görevlisi de yaralandı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ YİTİRİP ARKADAN ÇARPTI

Karayollarına ait temizlik aracı yolu süpürdüğü sırada, Selçuk Karakuş'un kullandığı ambulans sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, temizlik aracına arkadan çarptı.

AMBULANS ŞOFÖRÜ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada ambulansta sıkışan evli ve dört çocuk babası Selçuk Karakuş, olay yerinde hayatını kaybetti.

2 KİŞİ YARALANDI

Ambulanstaki Acil Tıp personeli Baki Kardaş ve Emre Taş yaralandı. Araçta sıkışan Selçuk Karakuş'un cesedi itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda çıkarılarak Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılar Baki Kardaş ve Emre Taş da aynı hastaneye gütürülerek, tedaviye alındı. Selçuk Karakuş'un bir yıl önce 112'ye ambulans şoförü olarak girdiği ve sözleşmeli çalıştığı, mesai arkadaşlarıyla birlikte Çamaş İlçesi'nden Altınordu İlçesi'ne ambulansı bakım için servise götürdüğü belirtildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Acı haberi duyan 112 çalışanları Ordu Devlet Hastanesi'ne akın etti. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Temizlik Aracına Çarpan Ambulans Sürücüsü Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • profosyonel: Allah rahmet etsin.sirenin cazıbesıyle kuralsız kullanan soforlerler var.bu tip aracları kullananlar sakin kişilikli olmalı 6 2 Yanıtla

Advertisement