TEMA Vakfı Öğrencilerinden, Vali Tutulmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

TEMA Vakfı Öğrencilerinden, Vali Tutulmaz'a Ziyaret

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı üyesi bir grup minik öğrenciyi makamında kabul etti.

20.12.2014 00:09  Güncelleme: 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mustafa Tutulmaz, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) üyesi bir grup minik öğrenciyi makamında kabul etti.

Tutulmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vakfın erozyonla mücadelede kamuoyunun bilinçlendirilmesi noktasında kurulmuş çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Siirt'te yeşil bir kuşak oluşturmayı hedeflediklerini belirten Tutulmaz, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, ağaç sevgisi bilincini aşılamak, çocuklarımıza yeşil ve yaşanılabilir temiz bir çevre bırakmak, onlara verilecek en güzel mirastır" dedi.

Vakfın Siirt Başkanı Hasan Gök ise çalışmaları hakkında Tutulmaz'a bilgi vererek, "Erozyonla mücadele, toprağın korunması, ağaçlandırmanın önemi hakkında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullarda bulunan öğrenci kulüpleri ile birlikte eğitim faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz" ifadesini kullandı.

Vakfın minik öğrencileri de Vali Tutulmaz'a TEMA Vakfının rozetini takarak ardından toplu halde fotoğraf çektirildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TEMA Vakfı Öğrencilerinden, Vali Tutulmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement