Tem Otoyolunda Ters Şeritte Giden Otomobil Sürücüsü Aracını Adeta Ölüme Sürdü - Son Dakika
Güncel

Tem Otoyolunda Ters Şeritte Giden Otomobil Sürücüsü Aracını Adeta Ölüme Sürdü

Tem Otoyolunda Ters Şeritte Giden Otomobil Sürücüsü Aracını Adeta Ölüme Sürdü

TEM Otoyolu Düzce kesiminde protez bacaklı bir sürücü, otoyolda adeta intihar etmek ister gibi ters şeritten aracını sürdü.

25.11.2014 04:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM Otoyolu Düzce kesiminde protez bacaklı bir sürücü, otoyolda adeta intihar etmek ister gibi ters şeritten aracını sürdü. Otomobil önce sol şeritte ilerleyen otobüse çarptı. Ardından bariyerlere çarparak durabildi. Kalbi duran sürücüyü kurtarmak için 5 tane 112 acil yardım ekibi seferber oldu. Kazada 1 ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza Düzce TEM Otoyolu Gümüşova rampaları mevkinde meydana geldi. Sürücüsünün henüz ismi belli olmayan 34 FN 4613 plakalı otomobil, TEM otoyolundan İstanbul istikametine doğru ters şeritten aracını sürerken İstanbul'dan Niğde'ye giden M. A.'nın kullandığı 51 DH 404 plakalı yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek 500 metre ileride bariyerlere çarparak durabildi. Otobüste bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 ekibi ve itfaiye kaza kırım ekibi yönlendirildi. Kaza yerine gelen 112 ekipleri araç içerisinde sıkışan ve kalbi duran sürücüyü kurtarmak için uzun süre uğraştılar. Otomobil sürücüsüne 112 ekipleri dakikalarca kalp masajı yaptılar. Kaza kırım ekibinin müdahalesiyle araçtan çıkartılan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Otobüsün söförleriı ve yolcular kazayı anlatırken otomobilin ters şeritte ilerlediğini ancak otobüs şöförü M. A.'nın soğukkanlı davranarak faciayı önlediğini söylediler. Diğer taraftan otomobilin içerisinde bulunan bira şişesi ve otomobilin arka koltuğunda bulunan koltuk değnekleri ve protez bacak, otobüs şoförlerini ve yolcuları isyan ettirdi. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralanırken otobüste bulunan muavin M.Ç., yolculardan M.K. ve ismi henüz belirlenemeyen bir yolcu hafif şekilde yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tem Otoyolunda Ters Şeritte Giden Otomobil Sürücüsü Aracını Adeta Ölüme Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement