TEM'de Araç Kuyruğu 10 Kilometreye Ulaştı - Son Dakika
Güncel

TEM'de Araç Kuyruğu 10 Kilometreye Ulaştı

Bayram tatilini memleketlerinde geçiren ve İstanbul istikametinde dönüş yoluna giren araçlar TEM'de uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.

30.07.2014 16:23  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram tatili sonunda dönüş yolu çileye dönmeye başladı. Sürücüler araç kuyruklarında ilerlemekte zorlanıyor.

10 KİLOMETRELİK KUYRUK

Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için İstanbul'dan çıkış vatandaşlar, gidiş yolunda yaşanan trafik çilesine tekrar takılmamak için erkenden dönüş yoluna girdi. Memleketlerinden araçlarıyla yola çıkan sürücüler, TEM otoyolunun İstanbul yönünde 10 kilometreyi bulan araç kuyruğuna takıldı.

TRAFİK DURMA NOKTASINDA

Araç yoğunluğunun en yoğun oldu yerlerden biri olan TEM otoyolunun Kocaeli bölümünde yer alan Bekirdere viyadüğünde sürücüler ilerlemekte zorlanıyor. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte arıza yapan araçlar yol kenarına çekilirken, dönüş yolunda başlayan trafiğin ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor.

TEM\'de Araç Kuyruğu 10 Kilometreye Ulaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TEM'de Araç Kuyruğu 10 Kilometreye Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ne bilim: e100 d80 yollarında 10 şerit vardır heralde en az ver bunların 8 tanesini dönüş 2 sini gidiş yap vatandaş bu kadar eziyet çekmesin ya da buna yakın bi çözüm , hızlı treni bedava yapmakla uraşcana bunlarla uğraş . 5 11 Yanıtla
  • LÜTFEN GELMEYİN: İstanbul tatilciler olmadan çok güzeldi ): 10 1 Yanıtla
  • ASLI: ayyy yıne AKP SUCLU OLMUŞ AMA KIMSE DEMIYOR ARKADAŞ 5 BINLIRA PARANI ZOLDUMU GIDIP ARABA ALIYORSUNUZ BIRDE YOLDA KALIYOR TARFIGI KITLIYORSUNUZ BENCE SN BAŞBAKAN HURDA VE MODIFIYE MIDIR NEDIR ONLARI TEMELLİ KALDIRMALI YOLLARIN YARISI ONLARLA DOLUYDU BİRDE TANKERLER İÇİN AYRI YOL OLMASI GEREKIR DIYE DÜŞÜNÜYORUM 1 0 Yanıtla

Advertisement