Telefon Şarj Eden Kalem ve Kaykay Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Telefon Şarj Eden Kalem ve Kaykay Geldi

Telefon Şarj Eden Kalem ve Kaykay Geldi

Arada bir akıllı cihazlar için çeşitli yedek şarj aparatlarını konu ediyoruz.

19.12.2014 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arada bir akıllı cihazlar için çeşitli yedek şarj aparatlarını konu ediyoruz. Ama telefon şarj eden kalem veya kaykay gibi şeyleri her gün görmüyoruz.

Günlük hayatta ekstra batarya ömrüne ihtiyacımız olduğunda yanımızda taşıdığımız bu aparatlar ya UNU Superpak gibi ek batarya içeriyor, veya telefonun şarj olduğunu anlayıp akımı kesen akıllı cihazlardan oluşuyor.

Bir de bazen karşımızıa çok ilginç akıllı telefon şarj cihazları çıkıyor. Bunları da sizinle paylaşmaya çalışıyoruz, işte şimdi karşımıza telefon şarj eden bir kalem ve bir kaykay çıktı. Hemen bunlar da ne böyle demeyin, birileri tasarlayıp piyasaya sürdüyse, bu cihazların da bir alıcısı var demektir.

Önce Power Pen cihazına bakalım, iş hayatında koşuşturanlara çok yarayacak bu cihaz hem bir tükenmez kalem, hem tablet kalemi, hem de bir yedek şarj aleti. 24 Pound'a önsipariş verebileceğiniz Power Pen'i bilgisayarınızın USB yuvasına takıp şarj ediyorsunuz. İçindeki 700 mAh gücündeki bataryası, şarjı bitmekte olan telefonunuzu en acil durumlarda biraz daha hayatta tutmak için yeterli gücü sağlıyor. Üzerinde hem Lightning, hem de Micro USB bağlantı var.

Daha genç kullanıcılar hedeflenerek üretilmiş bir başka ilginç yedek şarj aleti de Chargeboard. Altına bir telefon şarj yuvası ve motor yerleştirilmiş olan kaykay, siz kullandıkça elektrik üretiyor ve telefonu şarj ediyor. Arka tekerleklere bağlı bir dinamo ile elektrik üretiliyor ve bu da kaykayın altında özel bölmede takılı olan bataryaya gidiyor. Ayrıca Chargeboard'un üzerindeki USB yuvası ile ek bir kablo ile, başka cihazları dışarıdan da şarj etmek mümkün olabiliyor. Kaykayın altındaki yuvaya gömülü hoparlörlerle dıaşrıya müzik yayını yapıyor olmanız da cabası.

Daha standart bir yedek şarj cihazı arıyorsanız da, size Sony'den CP-V10 taşınabilir şarj cihazını önerebiliriz.

The post Telefon Şarj Eden Kalem ve Kaykay Geldi appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji Telefon Şarj Eden Kalem ve Kaykay Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement