Teknosab Projesi'nde Sona Yaklaşılıyor - Son Dakika
Ekonomi

Teknosab Projesi'nde Sona Yaklaşılıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bölge ve ülke ekonomisine büyük oranda güç katacak TEKNOSAB Projesi'nde, somut adımların en yakın zamanda atılacağını söyledi.

28.01.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bölge ve ülke ekonomisine büyük oranda güç katacak TEKNOSAB Projesi'nde, somut adımların en yakın zamanda atılacağını söyledi.

Özkan, BTSO'da gerçekleştirilen TEKNOSAB Mütevelli Heyeti Toplantısı'nın ardından, proje alanındaki arazi sahipleri ile Taşpınar Mahallesi'nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, konunun tüm yönleriyle masaya yatırıldığını ve projenin vatandaşlarca da kabul gördüğünü ifade etti.

Projenin bölgede sevinçle karşılandığını ifade eden Özkan, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın TEKNOSAB Projesi'ne yaklaşımları ve sevinçle karşılamaları, bizler ve ilçemiz adına oldukça memnuniyet verici. Şuana kadar da projede oldukça önemli mesafeler kaydettik. İnşallah çok yakında projemize son halini vermiş olacağız. Bursa'mız bilindiği üzere dünyada en hızlı büyüyen dördüncü ildir. Karacabey de tarımsal, ekonomik ve turizm değerleri ile bu konuda Bursa'nın önde gelen güçleri arasında yer almaktadır. İlçemiz şimdiden Güney Marmara'nın parlayan yıldızı olmuştur. TEKNOSAB Projesi sayesinde, ilçemize gelecek teknolojik yatırımların yanı sıra iş yerlerine yakın konut alanlarıyla ve uydu kentleri ile bölgemiz hak ettiği yere ulaşacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Teknosab Projesi'nde Sona Yaklaşılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement