Teknik Direktör Kalpar, Albimo Alanyaspor'a İmzayı Attı - Son Dakika
Güncel

Teknik Direktör Kalpar, Albimo Alanyaspor'a İmzayı Attı

Teknik Direktör Kalpar, Albimo Alanyaspor\'a İmzayı Attı

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

10.12.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak'tan boşalan göreve Hüseyin Kalpar getirildi. Turuncu yeşilli takımın yöneticileriyle görüşen ve anlaşma sağlayan tecrübeli teknik direktör, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. Kalpar'ın yardımcılığını ise antrenör Cevdet Göç, Gökhan Özberk ve Erkan Yılmaz ile kaleci antrenörü Yunus Şenocak yapacak.

'YARIM SAATTE EL SIKIŞTIK'

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Hüseyin Kalpar'ın vizyonu ve misyonuna bakmaya gerek duyulmayan, kariyeri herkes tarafından bilinen tecrübeli bir teknik direktör olduğunu söyledi. Kalpar'ın bugünden itibaren kulübün teknik patronu olduğunu aktaran Çavuşoğlu, Kendisiyle yaptığımız görüşmeler çok ılımlı geçti. Yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum. Herhangi bir pazarlık söz konusu olmadan anlaştık. Yarım saat içerisinde el sıkıştık. Hayırlı, uğurlu olsun dedi.

'ALANYASPOR'U TANIYORUM'

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ise Alanya'ya gelmekten çok mutlu olduğunu kaydetti. Takımı geçen sezon PTT 1. Lig'e taşıyan teknik direktör Mehmet Altıparmak ve emeği geçen herkesi tebrik eden Kalpar, Hiçbir sorun yaşamadan çalışma arzusu içerisindeyim. Teknik ekibimle birlikte göreve başladım. Alanyaspor'a faydalı olmak ve iyi işler yapmak için çalışacağız. Teknik adamlar olarak tüm takımları değerlendirir ve bilgi sahibi oluruz. Alanyaspor hakkında da çok iyi bilgiye sahibim. Kadronun yeterli olup olmadığı konusunda şu aşamada konuşmak pek doğru olmaz diye konuştu.

İmza töreninin ardından Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yöneticiler, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile fotoğraf çektirdi. Kalpar daha önce Gaziantepspor, Altay, Yozgatspor, Antalyaspor, Diyarbakırspor, Kocaelispor, Bursaspor, Sarıyer, Adanaspor, Sakaryaspor, Samsunspor, Çaykur Rizespor ve Göztepe'de görev yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teknik Direktör Kalpar, Albimo Alanyaspor'a İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement