Tekneleri Karaya Oturunca Can Yelekleri Sayesinde Kurtuldular - Son Dakika
Güncel

Tekneleri Karaya Oturunca Can Yelekleri Sayesinde Kurtuldular

Bodrum'dan Yunanistan'ın İstanköy (Kos) adasına geçmeye çalışan Suriye uyruklu 18 kaçak, tekneleri karaya oturunca can yelekleri sayesinde kıyıya ulaştı.

03.08.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'dan Yunanistan'ın İstanköy (Kos) adasına geçmeye çalışan Suriye uyruklu 18 kaçak, tekneleri karaya oturunca can yelekleri sayesinde kıyıya ulaştı. Operasyonda toplam 48 kaçak polis tarafından yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir grup kaçağın bulunduğu teknenin su alarak karaya oturduğunu, bir grup kaçak için de Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki Kabakum Sahilinde şişme botlar hazırlandığını belirledi. Denizde 15 metre açıldıktan sonra su alarak karaya oturan fiber teknedeki 18 kaçak, can yelekleri sayesinde yüzerek kıyıya çıktı.

Polis, kıyıya çıkanlar ve denize açılmak için sahilde bekleyenlerin de aralarında bulunduğu 9'u kadın, 11'i çocuk toplam 48 Suriyeli'yi yakaladı. Sahilde yapılan aramada 3 şişme bot, deniz motorları, ayak pompaları ve bir miktar yakıt bulundu. Aralarında engellilerin de olduğu kaçaklar, polis merkezine götürüldü. Kaçakları İstanköy Adası'na götürmeye çalıştığı ileri südrülen organizatörlerin yakalanması için ise çalışma başlatıldı. - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekneleri Karaya Oturunca Can Yelekleri Sayesinde Kurtuldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement