Teknede 50 Göçmenin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Teknede 50 Göçmenin Cesedi Bulundu

Teknede 50 Göçmenin Cesedi Bulundu

Sahil Güvenlik Komutanlığı, İtalya'ya gelmek üzere Libya açıklarında seyreden bir teknenin ambarında 50 ceset bulunduğunu açıkladı.

26.08.2015 18:50  Güncelleme: 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı, İtalya'ya gelmek üzere Libya açıklarında seyreden bir teknenin ambarında 50 ceset bulunduğunu açıkladı.

YARDIM GEMİSİ ORTAYA ÇIKARDI

Söz konusu olay, Avrupa Birliği'nin sınır güvenliğinden sorumlu Frontex kapsamında yer alan İsveç bandıralı Poseidon adlı geminin, tekneye yardım amaçlı yaklaşmasıyla ortaya çıktı.

50 KİŞİ AMBARA KİLİTLENMİŞ

İtalyan Ansa haber ajansında yer alan habere göre, tekneden kurtulan bazı göçmenler, söz konusu 50 kişinin teknenin ambarına kilitlendiğini, oradan çıkmak için çok çaba sarfetmelerine rağmen insan tacirlerinin engeliyle karşılaştıklarını anlattı.

400 KİŞİ FACİADAN KURTULDU

Aynı teknede bulunan yaklaşık 400 kişinin ise kurtarıldığı kaydedildi. İtalyan yetkililer, Libya açıklarında Çarşamba günü 10 ayrı tekneden yardım çağrısı aldıklarını da belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teknede 50 Göçmenin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • engineer: insan hayatı bu kadar ucuzmu 1 0 Yanıtla
  • TşiT: doğuda pkk nın yaktığı, yıktığı, patlattığı hiç bir yolu, köprüyü, elektrik trafosunu, baz ıstasyonunu, bankamatiği, şu şebekesini, okulunu, hastanesini onarmayacaksın, tamir etmeyeceksin ve buralarda görevli doktor, hemşire, öğretmen, polis, askeri batıya çekeceksin, pkk sempatizanı vatandaşlarla, teröristler bak nasıl birbirine düşerler valla bir ayda terör biter.. 0 0 Yanıtla
  • Zulfu Yuksel: Italyanlar yine ortadan kaldirmis ..!.. Daha once gemiyi batirmisti , simdi zehirli gaz vermis ..! 0 0 Yanıtla

Advertisement