Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ile Fevzipaşa Spor Klübü Spor Akademisi arasında protokol imazalandı.

03.04.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ile Fevzipaşa Spor Kulübü Spor Akademisi arasında protokol imzalandı.

Türk Metal Sendika Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, protokol gereği sendikası üyelerinin çocuklarına yüzde 30 oranında doğrudan indirim uygulanacağını belirtti.

Çerkezköy'de bir çok kurumla indirimli anlaşmalar yaptıklarını ifade eden Koçak, "Son olarak Fevzi Paşa Spor Kulübü Spor Akademisi ile bir protokol imzaladık. Bu protokolle yapılan anlaşmadan sonra üyelerimize, eşlerine ve çocuklarına güzel bir indirim oldu"dedi

Fevzi Paşa Spor Kulübü Spor Akademisi yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Koçak, yapılan anlaşmanın tüm üyelerine hayırlı olmasını diledi.

-Üniversite öğrencilerine "Kariyer Tüyoları" semineri verildi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Malkara Meslek Yüksek Okulunda "Kariyer Tüyoları"adlı seminer düzenlendi.

Kariyer.Net Müşteri Eğitimleri Takım Lideri Ilgın Ergin, seminerde yaptığı konuşmada, iş arayan öğrencilerin kariyerlerine nasıl yön verebilecekleri, özgeçmiş hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği, mülakat tüyoları ve sosyal medyanın faydaları konularında bilgiler verdi.

Seminer sonrasında NKÜ, Malkara MYO Müdürü Yrd. Doç.Dr. Kadir Ertürk semineri sunan Ergin'e günün anısına bir plaket verdi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement