Tecavüzü Protesto Eden Halk; Cezaevi Bastı, Tecavüzcüyü Kaçırıp Yaktı - Son Dakika
Dünya

Tecavüzü Protesto Eden Halk; Cezaevi Bastı, Tecavüzcüyü Kaçırıp Yaktı

Tecavüzü Protesto Eden Halk; Cezaevi Bastı, Tecavüzcüyü Kaçırıp Yaktı

Hindistan'da tecavüz olaylarını protesto eden kalabalık bir anda kontrolden çıkarak cezaevini bastı, tecavüzcüyü kaçırıp linç etti, ardından diri diri yaktı.

06.03.2015 01:19  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yıllarda sık sık tecavüz olaylarıyla gündeme gelen Hindistan'ın Nagaland eyaletine bağlı Dimapur kentinde, tecavüz olaylarını protesto amacıyla sokaklara dökülen kalabalık bir anda kontroldan çıkarak Merkez Cezaevi'ni bastı ve geçen ay tecavüz suçlamasıyla hapse atılan bir zanlıyı kaçırıp kent meydanında parçaladı, sonra da yaktı.

SOKAKLARA DÖKÜLDÜLER

The Indian Express'in haberine göre, Bangladeş asıllı olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Syed Farid Khan adlı bir kişinin geçen Şubat ayında bir kız öğrenciye defalarca tecavüz etmesini protesto amacıyla dün Genç Öğrenciler Federasyonu tarafından bir gösteri düzenlendi.

CEZAEVİNİ BASTILAR

Ancak gösteri, sayıları 10 bini bulan protestocuların, tecavüzle suçlanan Syed Farid Khan'ın bulunduğu Merkez Cezaevi'nin önünden geçerken bir anda kontrolden çıktı ve kalabalıktan kopan bir grup cezaevinin kapılarını kırarak koğuşları bastı.

ÇIRILÇIPLAK SOYUP 7 KİLOMETRE SÜRÜKLEDİLER

Syed Farid Khan'ı alan kalabalık, tecavüzle suçlanan zanlıyı çırılçıplak soyduktan sonra tam 7 kilometre yerlerde sürükleyip taş ve sopalarla linç etti, daha sonra da zanlıyı kent meydanında parçalayıp cesedini yaktı.

Kalabalık bu arada, otomobil ticaretiyle uğraşan zanlının dükkanının bulunduğu caddedeki ev ve dükkanları da ateşe verdi.

POLİSLE ÇATIŞTILAR

Çevreye dehşet saçan kalabalığa müdahale etmek isteyenle polisle kalabalık arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında çok sayıda gösterici de yaralandı.

Hindistan son olarak geçtiğimiz günlerde, bir tecavüzcünün, mahkemede, kurbanı kendisine karşı direnmekle suçlamasıyla gündeme gelmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Tecavüzü Protesto Eden Halk; Cezaevi Bastı, Tecavüzcüyü Kaçırıp Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • mini: Super super olmus hepsini daha beter etsinler turkiyede de ayni seyleri bekliyoruz 21 3 Yanıtla
  • zeynep: Nasil insanlarsiniz ya.suc var ama ceza boyle olmamali .ortacaglisinz galiba.ne olursa olsun o bir insan.onun da annesi var.kimbilir eger yasiyorsa ne kadar aci cekiyor.muebbet hapis yeterli bir cezadir.vahset bu. 8 15 Yanıtla
  • bsg: Ilahı adalet bu bizim kolluk görevlileri suçluları koruyor bırakın halk linç etsin suç oranı kadın cinayetleri azaliyormu gorun 17 4 Yanıtla
  • devrim kara: İşte bu. . . 17 3 Yanıtla
  • abuzer: yapanlara aynısını yapmamız lazım 16 3 Yanıtla
  • kadim kadim: ooohh iyi etmişler az yapmışlar her gün kıdım kıdım öldürülecekti dünya ya ibretlik olacaktı 16 2 Yanıtla
  • Reel bakış: Taksimde örneği yapılsın, sonra göreyim 'şeytana uydum abi' diyen çıkacak mı? 17 1 Yanıtla
  • ....: Tecavüz kadar Buda çok ağır ve iğrenç 6 9 Yanıtla
  • Isi: Iste bu ya bizde aynisini yapmaliyiz 12 1 Yanıtla
  • Carpe-diem: YAPANLAR YAPIYOR ABI YAPAMIYANLARDA ANCA BÖYLE İZLİYOR HELAL OLSUN 5 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement