Tayyip Erdoğan, Anket Sorusuna Cevap Vermedi - Son Dakika
Politika

Tayyip Erdoğan, Anket Sorusuna Cevap Vermedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin anket sorusuna, "Bana ters köşe yapmaya çalışıyorsun, fırsat vermem" şeklinde cevap verdi.

16.09.2014 15:41  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a düzenlediği 2 günlük resmi ziyaretinin ardından Ankara'ya döndü. Dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, AK Parti'nin son anketteki oy oranıyla ilgili değerlendirme yapmaktan kaçındı.

Erdoğan bulunduğu makamın böyle bir değerlendirme yapmak için ters olduğunu ifade etti.

CEVAP VERMEK İSTEMEDİ

Erdoğan'a bugün bir gazetede yer alan ve Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığa gelmesinin ardından AK Parti'nin oyunun yükseldiğini gösteren anket hatırlatılarak bir soru soruldu; ancak Cumhurbaşkanı bu soruya cevap vermek istemedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Siz genel seçimlerde yüzde 34, 47 ve 49 almıştınız. Sizce Davutoğlu için 2015 Haziran seçimlerinde başarılı sonuç nedir?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Böyle bir değerlendirmeyi yapmam bulunduğum makama ters olur. Bana ters köşe yapmaya çalışıyorsun, fırsat vermem!"

Tayyip Erdoğan, Anket Sorusuna Cevap Vermedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Tayyip Erdoğan, Anket Sorusuna Cevap Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • HATAYLI: YİNE ANKET OYUNLARI VE ALGI OPERASYONLARI BAŞLADI DEMEK. SEÇİM 2015 TE AMA DEMEKKİ CİDDİ PROBLEM VAR OYLARDA ERKEN BAŞLANDI KOYUNLARI KANDIRMAYA 34 30 Yanıtla
  • erdogan göktaş: hani terleyen cumhurbaşkanı demekki devletcilik lafla bitmiyormuş 37 13 Yanıtla
  • GAZETECİ: CUMHURBAŞKANINA SORULAN SORULARA BAK, 3 0 Yanıtla
  • İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması
    15:44 İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'u bir rant olarak görenleri eleştirdi. Kurum, İstanbul'un liyakatsizliğin kurbanı olduğunu ve kente hizmet edilmediğini belirtti. Ayrıca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanıyla ilgili eleştirilerde bulundu ve İstanbulluları sağlam İstanbul'dan yana olmaya çağırdı.

  • TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı
    15:42 TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı

    TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, İsrail aleyhine açılan soykırım davasında alınan ihtiyati tedbir kararlarının uygulanması gerektiğini ve Uluslararası Adalet Divanından (UAD) yargılama sürecini hızlandırmasını beklediklerini bildirdi. Yüksel, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin açtığı soykırım davası kapsamında UAD'nin verdiği yeni tedbir kararlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yerel seçimlerde CHP'ye oy vermeye çağırdı
    15:40 CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yerel seçimlerde CHP'ye oy vermeye çağırdı

    CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, vatandaşları pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin adaylarına oy vermeye çağırdı. Şevkin, 'İktidara 31 Mart'ta sarı kart göstereceğiz. Ardından gerçekleşecek ilk genel seçimlerde inanıyorum ki halkımızla birlikte bu kez kırmızı kartımızı çıkaracağız' dedi.

  • Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti
    15:40 Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ne ziyaret ederek, site yönetimi ve esnafla bir araya geldi. Seçer, sorunları dinledi ve sanayi sitesinin konumunu değerlendirdi. Ayrıca, sanayi esnafının taleplerine de cevap verdi.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti
    15:39 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, teknoparktaki firmaların faaliyet alanları hakkında bilgi aldı ve belediyenin teknolojiyi her alanda kullanma çabalarını vurguladı. Ayrıca, teknoparkların önemine dikkat çeken Palancıoğlu, burada yapılan Ar-Ge çalışmaları ve teknolojik gelişmelerle gurur duyduklarını belirtti.

  • DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, seçmene çağrıda bulundu
    15:38 DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, seçmene çağrıda bulundu

    DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin'de seçim çalışmalarını sürdürürken, seçmenlere demokratik haklarını kullanarak iktidar ve muhalefete gerekli tavrı göstermeleri çağrısında bulundu.

  • Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler Yasaklandı
    15:35 Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler Yasaklandı

    Şanlıurfa Valiliği, 2-6 Nisan tarihleri arasında kent genelinde gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığını açıkladı. Valilik, ilgili kanun maddelerine dayanarak alınan kararın, tüm açık alan etkinliklerini kapsadığını belirtti.


Advertisement