Tavşanlı'da AK Parti'nin İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da AK Parti'nin İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Tavşanlı\'da AK Parti\'nin İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Tavşanlı Teşkilatı, İlçe Danışma Toplantısını Kültür Sarayı konferans Salonu'nda gerçekleştirdi.

05.10.2013 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tavşanlı Teşkilatı, İlçe Danışma Toplantısını Kültür Sarayı konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Levent Düğün Salonunda Tavşanlı Belediyesi'nin verdiği akşam yemeğinin ardından başlayan toplantıya AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Demir'in yanı sıra Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Atabay, Ali Özden, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belde Belediye Başkanları, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Tavşanlı'da yapılan ve yapılması planlanan devlet yatırımları gündeme alındı.

Mehmet Demir 1,5 yıldır görevde olduklarını belirterek yönetim kurulunda ki arkadaşlarıyla gecelerini gündüzlerine katarak Tavşanlı için çalıştıklarını, kendilerine yardımcı olan herkese minnet borçlarının olduğunu söyledi.

ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ BAŞLADI

Demir, konuşmasında yerel seçim rüzgarlarının esmeye başladığını ifade ederek 1 Ekim tarihiyle birlikte AK Parti'de aday adaylığı sürecinin start aldığını, bu sürecin de 1 Kasım itibariyle sona ereceğini ifade etti.

Mehmet Demir, "Partimiz 1 Ekim'de başlayan aday adaylığı başvurularının kabulüyle beraber yerel seçim çalışmalarının startını vermiştir. Tavşanlı ve beldelerimizde başkan adaylığı, meclis üyesi adaylığı, il genel meclisi üyeliği adaylığı konusunda gösterilen teveccüh partimizin de ne kadar güçlü olduğunu ortaya koymaktadır. Bu sürecin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanması en büyük temennimizdir. Partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun " dedi.

ADA STADI'NDA 21 EKİM İHALE GÜNÜ…

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir, Tavşanlı'ya yapılan yatırımlar konusunda ise önemli tespitlerde bulundu. Ada Stadı projesinin hazır olduğunu ve ödeneğinin ilgili kurumlar tarafından hazırlandığını belirten Demir, 21 Ekim'de ihaleye çıkartılarak fiili çalışmalarında başlayacağını söyledi. Spor tesisleri konusunda gençlere de müjdeli haberler veren Mehmet Demir, mevcut kapalı spor salonunda yıkılarak yerine gençlik merkezinin inşa edileceğini belirtti.

Ada Mesireliği, hastane yolu, Emet yolu, Kütahya karayolunda sıcak asfalt, köylerde ki alt yapı çalışmaları gibi birçok konuda hükümet tarafından gerçekleştirilen yatırımları anlatan Demir "Biz göreve geleli yaklaşık 1,5 yıl oldu. Bu kadar konuyu burada gündeme getiriyor olmak bizlere gurur veriyor. Bugüne kadar var gücümüzle Tavşanlı için çalıştık. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

GÜLER BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Mehmet Demir'den sonra söz alan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise belediye yatımlarını 3 ana başlıkta değerlendirdi. Güler, hükümetle işbirliğinde yürütülen çalışmalar, kendi öz kaynaklarıyla yürütülen çalışmalar ve TAGTAŞ şirketi üzerinden yürütülen çalışmalar olarak nitelendirdiği bu 3 farklı çalışma stilinde, ilçenin huzuru, modernleşmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında fikir birliği sağlandığını kaydetti.

Güler, "Bizler 2009'da göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman Tavşanlı'yı düşündük. Buradan Hükümetimize ve bakanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ne zaman kapılarını çalsak bizi geri çevirmediler. Yapmak istediğimiz projelere Türkiye'de örneği olmayan destekler verdiler. Hizmet noktasında ki bu anlayışımızı güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz" dedi.

BÜTÇE 57 MİLYON TL'YE ÇIKTI…

Belediye başkanı Mustafa Güler, belediyenin arazi konusunda çok önemli yollar kat ettiğini söyleyerek 22 milyon TL olan bütçeyi 57 milyon TL'ye çıkarttıklarını, yaptıkları her işte halkın görüşünü alarak hizmet anlayışlarını samimiyet üzerine kurduklarını kaydetti.

Güler açıklamasında, "Biz burada olalım ya da olmayalım Tavşanlı Belediyesinin alt yapısal ve yönetimsel olarak hiçbir sorunu kalmamıştır. İlçemizin geleceğini düşünerek çalıştık. Buradan başkan yardımcılarıma, belediye meclis üyelerime ve belediye personeline teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Başkan Güler, su faturalarında ki rakamlardan, yeni otogara, Ada Mesireliğinden katı atık bertaraf sisteminde ki konumlarına, su arıtma tesisinden, yol yapım çalışmalarında ki sistemlerine kadar birçok konuda katılımcılara bilgiler verdi.

AK Parti istişare toplantısı basına kapalı gerçekleştirilen soru cevap ve öneriler bölümüyle sona erdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da AK Parti'nin İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement