Tatilciler Bir Anda Bastıran Yağmurla Şaşkına Döndü - Son Dakika
Güncel

Tatilciler Bir Anda Bastıran Yağmurla Şaşkına Döndü

Tatilciler Bir Anda Bastıran Yağmurla Şaşkına Döndü

Turizmin başkenti Antalya’da tatilciler bir anda bastıran sağanak yağışa yakalandı.

27.06.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizmin başkenti Antalya'da tatilciler bir anda bastıran sağanak yağışa yakalandı. Deniz keyfi yapanlar yağmurdan kaçarken havlularına sarılarak korunmaya çalıştı.

Sabah saatlerinde güneşli ve mevsim normallerinde bir havanın hakim olduğu Antalya'da, öğle saatlerinde bir anda sağanak yağış başladı. Kent merkezinde birçok yerde su birikintileri oluşurken sürücüler zor anlar yaşadı. Toplu taşıma durakları yağmurdan kaçan vatandaşlarla dolarken, dünyaca ünlü Konyaaltı sahili ise bir anda boşaldı. Denize giren yerli ve yabancı tatilciler, etkisini arttıran yağmur nedeniyle havlularına sarılarak yağmurdan korunmaya çalıştı.

Bir anda değişen hava durumu, renkli görüntülere sahne oldu. Bazı aileler deniz havlularını yağmura karşı siper yaparken, bazıları ise üzerlerindeki kıyafetleri çıkararak yağmurda yürümeyi tercih etti.

Sahilde yüzerken yağmura yakalanan bir grup genç, havanın güneşli olduğunu, denizde eğlendiklerini ancak bir anda bastıran yağmur nedeniyle şaşırdıklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatilciler Bir Anda Bastıran Yağmurla Şaşkına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement