Taşkesenlioğlu Tekman'da Konuştu - Son Dakika
Yerel

Taşkesenlioğlu Tekman'da Konuştu

Taşkesenlioğlu Tekman\'da Konuştu

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, partisinin Tekman ilçesinde düzenlediği mitingde konuştu.

23.05.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, partisinin Tekman ilçesinde düzenlediği mitingde konuştu. Ülkede hakim olan barış havasının devam edeceğini dile getiren Taşkesenlioğlu, "Kardeşliğe evet, Kalleşliğe hayır." dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Taşkesenlioğlu; Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, İl Başkanı Fatih Yeşilyut, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat ile birlikte Tekman ve Hınıs ilçesindeki mitingine katıldı.

KARDEŞLİĞE EVET, KALLEŞLİĞE HAYIR

Mitinglerde yaptığı konuşmalarda çözüm sürecine değinen Zehra Taşkesenlioğlu, Ak Parti hükümetinin en ücra yerlere dahi hizmet götürdüğünü ve bu seçimde de daha güçlü çıkarak daha iyi hizmetler götüreceğini belirtti. Taşkesenlioğlu: "Biz Kardeşliğe evet, Kalleşliğe hayır diyoruz. Ak Parti ile oluşturulan barış havası yine Ak Parti ile devam ettirilebilir. Duygularımızı, inançlarımızı değerlerimizi sömürenlerle değil. İnşallah bunlara sandıkta gerekli cevabı vereceksiniz. Bizler size inanıyoruz. Sizlerde bize güvenin. " diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşkesenlioğlu Tekman'da Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement