Taşbaşı'na Teras Projesi - Son Dakika
Yerel

Taşbaşı'na Teras Projesi

Taşbaşı\'na Teras Projesi

Siirt’in önemli doğal alanların başında gelen Botan Çayı yakınlarındaki Taşbaşı mesire alanının baştan sona düzenleneceği belirtildi.

19.06.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in önemli doğal alanların başında gelen Botan Çayı yakınlarındaki Taşbaşı mesire alanının baştan sona düzenleneceği belirtildi.

Konu ile ilgili bilgi veren Siirt eski milletvekili Osman Ören, Taşbaşı'nda bir mesire alanı yapmak için Dicle Kalkınma Ajansı'na sunulan projenin kabul edildiğini bildirdi. Taşbaşı'nın restorasyon çalışmasının kabul edildiğini aktaran Ören, "İl Özel İdaresi proje ekibi tarafından hazırlanan mesire alanı projesi yapılan teknik ve mali değerlendirmeler sonucunda 33 proje arasından başarılı bulundu. Desteklenmesi yönünden karar verilmiştir" dedi.

İl Özel İdaresi proje ekibinin hazırladığı Taşbaşı mesire alanı projesinin Dicle Kalkınma Ajansı'na sunulan 33 projenin içinde yer alıyor. Taşbaşı mesire projesinin alanda güvenlik çemberi, halkın aileleriyle dinlenebileceği kamelyalar ve seyir alanı ve botan çayını gözlemleyen geniş bir balkon yapılacak. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşbaşı'na Teras Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement