Tartıştığı Husumetlisini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı Husumetlisini Öldürdü

Tartıştığı Husumetlisini Öldürdü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişi, husumetli olduğu şahsı tabanca ile başından vurarak öldürdü.

12.08.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişi, husumetli olduğu şahsı tabanca ile başından vurarak öldürdü.

Olay, Çorlu'ya bağlı Yulaflı Mahallesi ile Velimeşe Mahallesi arasındaki yolda meydana geldi. İddiaya göre, aynı mahallede oturan Adnan G., arkadaşı Kadir A. ile birlikte 59 YS 495 plakalı araçla Velimeşe Mahallesine giden köy yolu üzerinde durdu. Burada Serdar Öz'ü gören Adnan G. önceki husumetlerinden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Adnan G. belinde bulunan silahla Öz'ün başına bir el ateş ederek ağır yaraladı.

Yaralanan Öz'ü aracın bagajına koyan Adnan G. arkadaşı ile birlikte Saray'a kadar gitti. Burada ağır yaralı olan Serdar Öz'ün yaşadığını gören Adnan G. bir ara Öz'ü yol kenarına atmak istedi. Ancak yanında bulunan arkadaşı Kadir A., buna izin vermeyince yaralı olan Serdar Öz'ü Saray Devlet hastanesine götürdü. Burada yoğun bakım olmadığı için önce Çerkezköy Devlet hastanesine daha sonra da özel bir hastaneye sevk edilen Serdar Öz, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Olaydan sonra gözaltına alınana ve adliyeye sevk edilen Ayhan G. ise adam öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı Husumetlisini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement