Kırıkkale'de Tartıştığı 2 Kişiyi Vuran Şüpheli Polise Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Tartıştığı 2 Kişiyi Vuran Şüpheli Polise Teslim Oldu

Kırıkkale\'de Tartıştığı 2 Kişiyi Vuran Şüpheli Polise Teslim Oldu

Kırıkkale'deki iş merkezinde dün çıkan tartışmada 2 kişiyi tabancayla vurup yaralayan Yaşar Şahiner, bugün polise teslim oldu.

18.11.2014 16:29  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'deki iş merkezinde dün çıkan tartışmada 2 kişiyi tabancayla vurup yaralayan Yaşar Şahiner, bugün polise teslim oldu.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Zafer Caddesi'nde bulunan Kızılkanat İş Merkezi'nde meydana geldi. Okan Altındağ ve Mehmet Sıtkı, aralarında husumet bulunan Yaşar Şahiner'le iş merkezinde karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şahiner, belinden çıkardığı tabanca ile Altındağ ve Sıtkı'ya ateş ederek olay yerinden kaçtı. Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Altındağ ve Sıtkı, olay yerine gelen ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sonrası kaçan şüpheli Yaşar Şahiner ise bugün Emniyet Müdürülğü'ne bağlı Asayiş Şube'ye giderek teslim oldu. Gözaltına alınan Şahiner, ifadesinden sonra Adliyeye sevk edildi. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Mehmet Sıtkı Avcı taburcu olurken, Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yatan Okan Altındağ'ın tedavisi ise sürüyor. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Tartıştığı 2 Kişiyi Vuran Şüpheli Polise Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement