Tarım Müdürü Çalışmaları Değerlendirildi - Son Dakika
Yerel

Tarım Müdürü Çalışmaları Değerlendirildi

Tarım Müdürü Çalışmaları Değerlendirildi

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015 yılı 9 aylık çalışmaların görüşüldüğü değerlendirme toplantısı İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

22.10.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015 yılı 9 aylık çalışmaların görüşüldüğü değerlendirme toplantısı İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. İl Müdürü Harun Kabaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda Şube Müdürlüklerinin ve İlçe Müdürlüklerinin 2015 yılı 9 aylık çalışmalar değerlendirilerek, 2015 yılı sonuna kadar yapılması planlanan ve devam eden çalışmalar görüşüldü.

Toplantıda Yığılca, Akçakoca, Gölyaka, Çilimli, Cumayeri, Kaynaşlı ve Gümüşova İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürleri ile Şube Müdürleri tarafından 2015yılı 9 aylık çalışmalar hakkında bilgisayarda sunum yapıldı. Toplantıda 2015 yılında 9 ay içerisinde yapılan projeler, tarımsal desteklemeler, hayvancılık desteklemeleri ve İl genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilerek genel bir değerlendirme yapıldı. Ayrıca çeşitli konular hakkında yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişi yapıldı.

Tarımsal Yenilik ve Bilgi Sistemi kapsamında Yalova'da yapılan Bölge Grup Toplantısı'nda görüşülen konularla ilgili bilgilendirme yapıldı.

İl Müdürü Harun Kabaoğlu, il genelinde devam eden Şap aşılama çalışmalarının Ekim ayı sonu itibariyle bitirilmesini isteyerek, 2016 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularının başlatılması kararını aldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Müdürü Çalışmaları Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement