Tarıkdaroğlu, Zafer İçin Hız Kesmiyoruz - Son Dakika
Yerel

Tarıkdaroğlu, Zafer İçin Hız Kesmiyoruz

Tarıkdaroğlu, Zafer İçin Hız Kesmiyoruz

Ak Parti’nin genç adayı Zafer Tarıkdaroğlu çalışkanlığı, dinamikliği ve zafer azmiyle kıskandırıyor.

09.05.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti'nin genç adayı Zafer Tarıkdaroğlu çalışkanlığı, dinamikliği ve zafer azmiyle kıskandırıyor. Seçim çalışmaları kapsamında sabahın erken saatlerinde yola düşen Tarıkdaroğlu, Karaçoban, Hınıs ve Tekman'ı bir gün içerisinde gezerek partisine 7 Haziran seçimleri için destek topladı. Vatandaşların Tarıkdaroğlu'na olan ilgisi ise gözden kaçmadı.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, beraberinde partililerle birlikte güney ilçelerine çıkarma yaptı. Gittiği ilçelerde ilk olarak parti teşkilatlarıyla bir araya gelen ve seçim çalışmalarını değerlendiren Tarıkdaroğlu, ziyaretlerine ilçe esnafını dolaşarak devam etti. İşyerlerine tek tek girerek esnafla sohbet eden Tarıkdaroğlu, sıkıntıları dinledi; çözümü noktasında bizzat kendisinin takipçisi olacağının sözünü verdi.

"AK PARTİ'DEN ÖNCE SAĞLIK EN ÇOK ŞİKAYET EDİLEN KONUYDU. PEKİ YA ŞİMDİ?"

Karaçoban, Hınıs ve Tekman'da kamu kurumlarının ardından hastanelerde vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Tarıkdaroğlu, Ak Parti hükümetinin sağlık alanında yaptığı çalışmalardan bahsetti. Sağlık alanında gelinen noktada ve verilen hizmetlerde Türkiye'nin çağ atladığını ve dünyanın örnek aldığı bir ülke haline geldiğinin altını çizen Tarıkdaroğlu: "Ak Parti hükümetleri öncesinde, hastanelerde rehin kalan hastalar, ilaç kuyruklarında hastanelik olan vatandaşlar ve bunlar gibi acı olaylar milletin hafızasından hala silinmedi. Ama çok şükür ki Ak Parti'nin millete hizmet anlayışıyla bunları tarihe gömdük. Bugün vatandaşlarımız en modern hastanelerde en iyi şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanıyor. Sadece şehirlerde değil ilçelerde de bu hizmetler veriliyor." dedi.

"BİZİ AYIRMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ. BUNU HERKES 7 HAZİRAN'DA GÖRECEK"

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve adeta bağrına bastığı Tarıkdaroğlu'na en çok dert yandıkları konu ise üzerlerinde uygulanmaya çalışılan baskı oldu. Tarıkdaroğlu hiçbir baskının milletin iradesine karşı gelemeyeceğine vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti:

"Kardeşin kardeşe düşman edilmeye çalışıldığı bir dönemi Çözüm Süreci ile aşacağız inşallah. Bir çok adım atıldı. Zamanında baskıcı rejimin bıraktığı kötü izler bir bir ortadan kaldırıldı. Her ne pahasına olursa olsun bu süreç sonuçlanacak. Engellemeler ve yapılan zorbalıklar daha ilerisine giderek tehditler hiçbir şekilde insanımızı birbirinden ayıramayacak. Bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez. Bunu herkes görecek. Yeni Türkiye'nin mimarı sizler olacaksınız. Ak Parti, milletin iradesiyle çıktığı bu yolda 2002'den beri olduğu gibi yeniden, 7 Haziran'da milli iradenin zaferini ilan edecektir." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarıkdaroğlu, Zafer İçin Hız Kesmiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement