Tarhana Öğütürken Kolunu Kıyma Makinesine Kaptırdı - Son Dakika
Güncel

Tarhana Öğütürken Kolunu Kıyma Makinesine Kaptırdı

Tarhana Öğütürken Kolunu Kıyma Makinesine Kaptırdı

Kahramanmaraş'ta, 7 yaşındaki Zeliha Arık, tarhana öğütülen kıyma makinesine sol kolunu kaptırdı. Minik Zeliha'nın sol eli bilekten kesildi.

31.08.2015 12:15  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta, sabah saatlerinde merkez Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Çatmayayla Mahallesi'nde 7 yaşındaki Zeliha Arık, tarhana öğütülen kıyma makinesine sol kolunu kaptırdı. Minik Zeliha'nın sol eli bilekten kesildi.

MAKİNEYE KAPTIRDI

Zeliha Arık, kurutulan tarhanayı öğütmeye çalışırken sol kolunu kıyma makinesine kaptırdı. Sol kolu sıkışan Zeliha, ailesi tarafından sehpasından kırılan makineyle birlikte Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

ELİ PARÇALANDI

Eli bilekten parçalanan ve kolunda kırık olduğu saptanan Zeliha, hemen ameliyata alındı ve Doç. Dr. Ali Murat Kalender başkanlığında Dr. Mustafa Kınaş ve Dr. Hakan Şirin tarafından yaklaşık 1 saat süren ameliyatla kolu makineden çıkarılan küçük Zeliha'nın sol eli bilekten kesildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Zeliha Arık'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, uzmanlar kentte her yıl birkaç çocuğun aynı nedenle hastaneye başvurduğunu belirterek, kıyma makinelerinin evlerde kullanımının yasaklanması gerektiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarhana Öğütürken Kolunu Kıyma Makinesine Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Amsterdam: Ahh be kızım ne yaptın sen...!! Çok üzüldüm gerçekten .. 25 0 Yanıtla
  • seda_42: Kuzum Kıyamam Allah sabır versin geçmiş olsun 23 0 Yanıtla
  • delicesine ak parti: allahım acil şifalar versin 21 0 Yanıtla
  • üzgün: Acaba 7 yaşındaki çocuğun tarhanayla ne isi olur cahil eski kafalar o çocuğun iş yapma yaşı mi acaba makinayi koydular önüne otur iş öğren dediler kesin yaptığın bana öğrendiğin sana dediler kesin o anaya soruyorum simdi bu çocuğun vebalini nasil ödeyeceksin işlerin biraz geç biterdi en fazla o tarhanayi makinadan sen cekseydin çok üzüldüm:(:(:( 19 0 Yanıtla
  • bengu: simdi o tarhana nasil bogazinizdan gececek cok mrk ediyorum sorumsuzlugun bu kadarinada pes 7 9 Yanıtla
  • ZAZA TÜRK: allah türke zeval vermesin 12 4 Yanıtla
  • yasin: canım benim geçmiş olsun 14 0 Yanıtla
  • mert: küçücük kıza o işi niye yaptırıyorsnz gerizekalılar 13 1 Yanıtla
  • Mavi: Çok üzüldüm cocuga 13 0 Yanıtla
  • nurt: ooooyy kurban olsunlar senin masum yüzüne Allah ım sen yardım et beterinden koru.. 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement